Skip to main content

BEAUTY NEWS

Χριστουγεννιάτικα gift sets που θα ενθουσιάσουν

Eκπληκτικές ιδέες για τα φετινά σου x-mas gifts!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν έμεινε και πολύς καιρός! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… επικίνδυνα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να κάνεις τα τελευταία ψώνια των γιορτών!

Αν δεν ξέρεις τι να πάρεις φέτος στα αγαπημένα σου πρόσωπα, εγώ σου προτείνω φρέσκες ιδέες, για… φρέσκιες εμφανίσεις (και επιδερμίδες). Τα παρακάτω gift sets με προϊόντα ομορφιάς θα κάνουν θαυμάσια δώρα για την κολλητή, τη μητέρα σου, μέχρι και τον καλό σου!

Fresh Line, Σετ Θεραπείας Χεριών

4xmasgiftsets_01.jpg
 

Την περίοδο των Χριστουγέννων χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος και φυσικά η φροντίδα των χεριών μας δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα. Φρόντισε τα χέρια σου ανάλογα με την περίσταση, με το Σετ Θεραπείας Χεριών της Fresh Line που περιέχει κρέμες χεριών των 30ml, με βιολογικό λάδι ελιάς, βούτυρο καριτέ, μέλι, γιασεμί και πολλά θρεπτικά συστατικά που θα τα ενυδατώσουν σε βάθος!

Collistar, Christmas Gift Sets

4xmasgiftsets_02.jpg

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Collistar συνεργάζεται με τον διάσημο ιταλικό οίκο Piquadro, ο οποίος σχεδίασε μια αποκλειστική γυναικεία συλλογή που αποτελείται από τσάντες δύο μεγεθών σε διαφορετικά χρώματα. Κάθε ένα από τα χριστουγεννιάτικα gift sets της Collistar περιλαμβάνει ένα από τα best seller προϊόντα περιποίησης προσώπου ή μακιγιάζ μαζί με ένα δεύτερο προϊόν Collistar σε ειδικό μέγεθος καθώς και μια συλλεκτική τσάντα Piquadro.

L'Oréal Professionnel, Series Expert

4xmasgiftsets_03.jpg

Φέτος τα Χριστούγεννα η L'Oréal Professionnel δημιούργησε μια μοναδική συλλογή δώρων με τα πιο αγαπημένα προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των μαλλιών. Επίλεξε τη σειρά Absolut Lipidium για αναδόμηση, τη Vitamino A-OX για προστασία χρώματος, την Inforcer για ενδυνάμωση ή την πολυτελή σειρά Mythic Oil για θρέψη-λάμψη και απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σου. Τα συναρπαστικά τους αρώματα και υφές θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις και θα μεταμορφώσουν άμεσα τα μαλλιά σου!

Αvon, Gift for Him

4xmasgiftsets_04.JPG
 

Αν και το Χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνον, αποτελεί πάντα μια δύσκολη επιλογή, η Avon σου δίνει τη λύση με ολοκληρωμένα σετ αρωμάτων, ειδικά διαμορφωμένα για να κάνουν τον αγαπημένο σου να νιώσει ξεχωριστός. «Άπειρες» οι επιλογές, στις οποίες σίγουρα θα βρεις ένα δώρο τόσο ξεχωριστό, όσο ο παραλήπτης του. Τα σετ αρωμάτων και προϊόντων ανδρικής περιποίησης αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα προσωπικό και συγχρόνως πολυτελές δώρο. Δείξε του, λοιπόν, την αγάπη σου με ένα πακέτο περιποίησης και αρωμάτων από την τεράστια συλλογή της Avon. Ο συνδυασμός ορισμένων από τα πιο χαρακτηριστικά αρώματα της εταιρείας με τα αντίστοιχα body lotion και shower gel, σίγουρα θα αφήσουν τον αγαπημένο σου ευχαριστημένο για το δώρο που έλαβε!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department