Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα τρικ που κάνουν οι σταρ πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

Α, γι’ αυτό τα μακιγιάζ τους είναι τόσο άψογα…


Κέλλυ Νόβακ

Σίγουρα το έχεις σκεφτεί πολλές φορές αυτό: «Πώς γίνεται οι σταρ να δείχνουν τόσο άψογες στο κόκκινο χαλί;». Δεν είναι απλά τα πράγματα, μη νομίζεις. Χρειάζονται ένα μίνι «στρατό» για να καταφέρουν να δείχνουν τόσο λαμπερές και στην… εντέλεια, για να έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Και αυτό ισχύει για το ρούχο τους, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το μανικιούρ τους, όλα!

Αλλά είναι το μακιγιάζ τους, για το οποίο πολλές φορές αναρωτιόμαστε πώς παραμένει τέλειο ακόμα και μετά από ώρες. Η celebrity makeup artist STOJ μίλησε πρόσφατα στο SheFinds και αποκάλυψε όλα τα μυστικά και τρικ που εφαρμόζει στις διάσημες πελάτισσές της, πριν περπατήσουν το κόκκινο χαλί μιας λαμπερής εκδήλωσης!

Ποια είναι αυτά λοιπόν και μήπως να τα ακολουθήσουμε κι εμείς, πριν βγούμε έξω;

Αρχικά, εφαρμόζει μια ενυδατική sheet μάσκα στο πρόσωπο των πελατισσών της, πριν τις βάψει. Δηλώνει πώς αυτό είναι το μυστικό για να δείχνουν πιο νέες, πριν εφαρμόσει το μακιγιάζ. Αυτό το κάνει κάθε φορά στην Cate Blanchett που είναι μία από τις πιο συχνές πελάτισσές της!

Επίσης, δεν στέλνει ποτέ τις πελάτισσές της στο κόκκινο χαλί χωρίς την εφαρμογή διάφανης πούδρας. «Μου αρέσει να εφαρμόζω μια άχρωμη ματ πούδρα στις πελάτισσές μου, πριν βγουν στο κόκκινο χαλί. Αυτό επιτρέπει να ‘κάτσει’ το μακιγιάζ και ν’ αντέξει ώρες», δηλώνει σχετικά.

Συνεχίζει χρησιμοποιώντας concealer. Το εφαρμόζει στα ζυγωματικά, πάνω από το «ν» των χειλιών, στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων και στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Με τον τρόπο αυτό «φωτίζει» το δέρμα κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει τέλεια!

Κεντρική φωτό: Instagram @blanchett_bw

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department