Skip to main content

BEAUTY NEWS

O Χρήστος Μιχαηλίδης στον τελικό των #Oneshot Hair Awards 2018

Η σημαντική διάκριση του ταλαντούχου style director.


Κέλλυ Νόβακ

Eίναι θαυμάσιο να βλέπεις Έλληνες να διαπρέπουν στον τομέα τους. Και ενώ, ο παγκοσμίου φήμης style director, Χρήστος Μιχαηλίδης έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, σε Ελλάδα και εξωτερικό, η διάκρισή του ως φιναλίστ στον τελικό για στα #ONESHOT HAIR AWARDS 2018, είναι σίγουρα πολύ σημαντική.

Ο Χρήστος Μιχαηλίδης λοιπόν, Ambassador των Essential Looks και της Schwarzkopf Professional στην Ελλάδα, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως φιναλίστ στον τελικό στα #ONESHOT HAIR AWARDS 2018 σε τέσσερις κατηγορίες: Best Hair Collection Shot, Best Haircut Shot of the Year και Best Editorial Shot of the Year! Το 2017, είχε αναδειχτεί International Winner στην κατηγορία Hair Color Shot of the Year.

essentialooks_schwartzopf_01.jpg

Τα #ONESHOT HAIR AWARDS είναι ο απόλυτος διαγωνισμός Επαγγελματικής Κομμωτικής, ο οποίος συγκέντρωσε 215.000 συμμετοχές από 61 χώρες σε 26 κατηγορίες το 2017 και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 311.000 συμμετοχές για τη φετινή διοργάνωση.

Ο ίδιος έχει εμπειρία 20 χρόνων στον χώρο, ενώ τα looks του έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες κορυφαίων περιοδικών μόδας όπως Vogue, Marie Claire, Elle,  ενώ έχει συμμετάσχει και σε εκδηλώσεις διεθνών οίκων μόδας. Τα τελευταία 6 χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό του salon, με την επωνυμία Loveisinthehair. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Schwarzkopf Professional, μπες στις σελίδες:

http://www.schwarzkopf-professional.gr/skp/gr/el/home.html

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece/ 

https://www.instagram.com/schwarzkopfpro.greece/

Κεντρική φωτό: Instagram @team.arnold

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department