Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ένα μπουκέτο lipsticks από τη MAC Cosmetics έρχεται να «ντύσει» τα χείλη σου!

Σε συνεργασία με τον Giambattista Valli.



Μπορεί η άνοιξη να είναι ακόμα πολύ μακριά, αλλά, είμαι σίγουρη, πως θα ξετρελαθείς μόλις πάρεις μια ιδέα από τη νέα συλλογή κραγιόν σε φλοράλ αποχρώσεις. 

Φημισμένος για τη δημιουργία ορισμένων από τα ομορφότερα φορέματα στις πασαρέλες, ο σχεδιαστής Giambattista Valli στρέφει τώρα τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες στο χώρο τις ομορφιάς, με μια συνεργασία – έκπληξη με τη MAC Cosmetics.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τα φρεσκοκομμένα άνθη της άνοιξης και θυμίζει μπουκέτο λουλουδιών, ένα αληθινό έργο τέχνης, στα πλαίσια του εορτασμού των δέκα χρόνων του οίκου μόδας του. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είμαι πολύ γνωστός για τα φορέματα μου. Και σκέφτηκα, ότι ήταν εξαιρετική ιδέα να ντύσω και τα χείλη σας. Για ένα δημιουργικό πρόσωπο, μια συνεργασία μπορεί να καταλήξει απογοητευτική, γιατί ίσως αισθάνεται περιορισμένος στις ιδέες κάποιου άλλου, αλλά με τη MAC ένιωσα 100% ελευθερία και υποστήριξη για να γίνει η ιδέα μου πραγματικότητα, να βγάλω δηλαδή προς τα έξω τα λουλούδια μου και τα συναισθήματα μου και να τα βάλω μέσα στα χρώματα».

Η συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, που απολαμβάνουν τη ζωή, δε φοβούνται τα χρώματα και τολμούν να γεμίσουν τον κόσμο φιλιά! Κραγιόν με ματ υφή και αποχρώσεις που κυμαίνονται από απαλό ροζ μέχρι και βαθύ, λαχταριστό μοβ.

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είσαι έτοιμη να τα κάνεις δικά σου; 

giam 750.png

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου