Skip to main content

BEAUTY NEWS

Brown lips: Με έμπνευση από την Kylie Jenner υποδεχόμαστε την επαναφορά της τάσης της δεκαετίας του '90.

Και ελπίζουμε να ήρθε για να μείνει!



Με κάθε ειλικρίνεια, μου αρέσουν πολύ οι πειραματισμοί της Kylie Jenner. Ενώ παράλληλα ακούω πολλά θετικά σχόλια για την συλλογή της με προϊόντα για τα χείλη καθώς παραμένουν σταθερά όλη μέρα δεν μουτζουρώνουν και διαρκούν αρκετά! Ενώ το υγρό κραγιόν δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, το κλειδί για το τέλειο look είναι το signature liner της μάρκας, το οποίο η ίδια η Kylie Jenner στρώνει στα χείλη της και όχι μόνο στις άκρες, πριν εφαρμόσει το κραγιόν.

 

Seventeen Matte Lasting Lipstick No 71 & Lancome Le Lip Liner Pencil Bronzelle no 11.

Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, η Jenner παρέθεσε την κλασική ρουτίνα μακιγιάζ της στο TikTok, όπου συνδύασε τρία προϊόντα που συνήθως δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο για να φορεθούν μαζί. Το πρώτο προϊόν ήταν το νέο της Lip Liner σε νοσταλγική απόχρωση κακάο, το οποίο άπλωσε γενναιόδωρα στις άκρες των χειλιών της, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό της για να μουτζουρώσει τη χρωστική ουσία προς τα μέσα. Έπειτα, άπλωσε το υγρό κραγιόν στα εσωτερικά μέρη των χειλιών της, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό της για άλλη μια φορά για να μοιράσει το προϊόν για ένα όμπρε αποτέλεσμα. Τέλος, έκλεισε το μακιγιάζ με ​​μια ημιδιαφανή κόκκινη απόχρωση που έδινε στα χείλη της μια λαμπερή όψη.

Lancome L'absolu Rouge Drama Matte Lipstick Dramatised Nude no 221 & Radiant Matt Lasting Lip Color no 35

Το παράδειγμα της Jenner έρχεται σε επαφή με τις ombre lip τάσεις της δεκαετίας του 1990, οι οποίες ενσωμάτωσαν σε μεγάλο βαθμό τις καφέ αποχρώσεις των χειλιών και την τεράστια λάμψη. Η Naomi Campbell, συγκεκριμένα, πρωτοστάτησε στην τάση του συνδυασμού καφέ lip liner με καθαρό lip gloss, κάτι που οι γυναίκες παντού πρόσθεσαν στην καθημερινή ρουτίνα μακιγιάζ των χειλιών τους. Δεδομένου ότι η ίδια η Jenner είναι trendsetter, καθώς και του ότι κι άλλες πολλές διασημότητες δημιουργούν μακιγιάζ της δεκαετίας του '90,  φαίνεται ότι αυτές οι τάσεις στα χείλη πρόκειται άμεσα να επανέλθουν.

Max Factor Colour Elixir Lipstick Incan Sand no 040 &  Erre Due Creamy Lipstick no 589.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις την τάση των brown lips βρες εδώ τα πιο hot χρώματα! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department