Skip to main content

BEAUTY NEWS

Cherry Cola: Η πιο hot απόχρωση βάζει φωτιά στο στυλ των νυχιών μας!

Chic, minimal και σοφιστικέ η απόχρωση Cherry Cola είναι η επόμενή σου! Και δική μου..



Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, τα φώτα σβήνουν, οι στολισμοί δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά κάτι μας πιάνει για μια επείγουσα παρέμβαση ανανέωσης και αλλαγής. Η σκέψη να μαζευτείς και να βγείς από το σπίτι μπορεί να είναι απωθητική αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο μετά τα πάρτι των γιορτών, ωστόσο τα νύχια μας απαιτούν περιποίηση no matter what! 

Opi Infinite Shine Long Wear Laquer Blues For Red

H post Christmas περίοδος απαιτεί έντονο χρώμα και τι καλύτερο από μια απόχρωση διαφορετική και στυλάτη μετά από την σαρωτική επέλαση του glitter των προηγούμενων ημερών! Αυτό το χειμώνα, οι τάσεις στα νύχια έχουν να κάνουν με την επιστροφή στα κλασικά. Οι μέρες των μακριών σχημάτων γεμάτα με γραφικά σχέδια και τόνους υπερβολής έχουν περάσει εδώ και καιρό. 

Seventeen Studio Rapid Dry Longlasting Color 119

Αντίθετα, οι επαγγελματίες των νυχιών και οι ειδικοί της ομορφιάς στρέφονται σε μινιμαλιστικά σχήματα, μικρότερα μήκη και κλασικές αποχρώσεις. Όσο για τα συγκεκριμένα χρώματα που πρέπει να προσεγγίσουμε το χειμώνα 2023-2024, οι ειδικοί προτείνουν πως μια από τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις αυτού του χειμώνα είναι η απόχρωση cherry cola που έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς κατακτώντας την καρδιά ακόμα και όσων λατρεύουν τις εορταστικές αστραφτερές αποχρώσεις. 

Erre Due Pro Gel 547 Burlesque

Ανήκει στα υποψήφια καλύτερα χειμωνιάτικα χρώματα για τα νύχια και σίγουρα θα απογειώσει τα looks που ακολουθούν παρά τον κρύο καιρό και την πεσμένη διάθεση! Το τελευταίο διάστημα, ήταν δύσκολο να ξεφύγεις από την πιο καυτή χρωματική τάση του φθινοπώρου, το κόκκινο. Η απόχρωση έχει καταλάβει τις ντουλάπες μας και τις ρουτίνες ομορφιάς μας καθώς και τα βερνίκια νυχιών. Για τον χειμώνα, ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή από το κλασικό κόκκινο μήλο σε ένα πιο βαθύ, αυτό του κόκκινου κρασιού Είναι ένας πολύ καλός τρόπος λοιπόν να αγκαλιάσεις τους πιο σκούρους τόνους για τους χειμερινούς μήνες, ενώ ταυτόχρονα τιμάς ένα παλιό κλασικό όπως το κόκκινο.

Max Factor Miracle Pure 380 Bold Rosewood

Πάρε μια γεύση εδώ για τα επόμενα μανικιούρ σου που μπορείς άνετα και απλά να δοκιμάσεις και στο σπίτι!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου