Skip to main content

BEAUTY NEWS

5 make up trends που θα κυριαρχήσουν το 2024!

Βάλε στη λίστα σου όσα χρειάζεσαι για το επόμενο μακιγιάζ σου.



Οι τάσεις στο μακιγιάζ συχνά επαναλαμβάνονται. Αναζωπυρώσεις της δεκαετίας του '90,  λάμψη από παλιό Χόλιγουντ όπως η μόδα έτσι και οι τάσεις στο μακιγιάζ κάνουν κύκλους. Φέτος το χρώμα έχει την τιμητική του και έρχεται με φόρα και στο μακιγιάζ για να μας ανεβάσει και να χαρίσει παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητα. Τα τολμηρά χείλη, το έντονο eyeliner και η χρωματιστή μάσκαρα μπαίνουν στο παιχνίδι! Επίσης η τάση της μονοχρωμίας φαίνεται να απασχολεί αλλά και η ένταση στο ρουζ και τα ζυγωματικά.Το ρουζ πρωταγωνιστεί στο χρώμα του κακάο και χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, ως περίγραμμα του προσώπου, στα χείλη αλλά και τα μάτια.

Πάρε μια γεύση τι να περιμένεις από τα κόκκινα χαλιά, τις πασαρέλες και το street style για το επόμενο έτος και δες τις μεγαλύτερες, πιο τολμηρές και λαμπερές τάσεις στο μακιγιάζ που θα βρεθούν στην κορυφή για το 2024. 

Έντονα μάτια

Πέρυσι, ένα απαλό, γυαλιστερό φινίρισμα ήταν η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ των ματιών. Φέτος; Αυτή τη χρονιά ετοιμάσου να υποδεχτείς φωτεινές και τολμηρές σκιές με έντονα χρώματα που θα φορεθούν σε όλο το καπάκι. Θα δούμε ζωηρά χρώματα στα μάτια που μπορεί να φαίνονται τολμηρά, αλλά γιατί όχι; Ήρθε η στιγμή να αναδείξουμε τον εαυτό μας μέσα από το μακιγιάζ. Δυναμισμό, ερωτισμο, μυστήριο όλα κομμάτια της υπέροχης προσωπικότητάς σου. Για αρχή δοκίμασε να ενσωματώσεις ένα ποπ χρώμα δημιουργώντας ένα γραμμικό σχέδιο στις γωνίες των ματιών σου. 

Μονοχρωμίες

Διάλεξε ένα χρώμα και απογείωσέ το. Το 2023, είδαμε τα πάντα, από το μακιγιάζ Strawberry Girl (όλα ροζ) μέχρι το μακιγιάζ Pumpkin Spice (όλα πορτοκαλί) και το μακιγιάζ Latte (όλα καφέ) να παίζουν παντού. Στο τέλος της ημέρας όμως, αυτές οι viral τάσεις είναι πραγματικά απλά νέα ονόματα για το κλασικό μονόχρωμο μακιγιάζ. Αυτά είναι τόσο στη μόδα και δεν θα πάνε πουθενά φέτος. Γιατί; Μα γιατί είναι απλά, εφικτά και κολακεύουν τους πάντες. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο προϊόν στα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπό σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων. 

Το καφέ ρουζ

Το καφέ ή το μπρονζέ από μόνο του μας ωθεί να το τοποθετήσουμε στα ζυγωματικά. Φέτος οι πιο πλούσιοι καφέ τόνοι είναι must και παίζουν ψηλά στα μήλα του προσώπου μας. Ωστόσο η ευελιξία του χρώματος επιτρέπει εκπληκτικές εφαρμογές στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα. Μπορείς να παίξεις με τα φινιρίσματα και τις υφές, επιλέγοντας είτε πιο γλυκά, είτε πιο shiny αποτέλεσμα με κρεμώδη προϊόντα ή πουδρένια για πιο ματ όψη. 

Χρωματιστή μάσκαρα

Ξέρω, πιθανότατα έχεις δεκάδες μαύρες μάσκαρα στο νεσεσέρ σου στην αναζήτηση της ιδανικής για τις βλεφαρίδες σου. Αλλά φέτος, τόλμησε να τις αφήσεις για λίγο στην άκρη. Επένδυσε σε μια έγχρωμη φόρμουλα και διεκδίκησε μια τολμηρή, διασκεδαστική, cool, παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Είναι απολύτως λογικό ότι αυτή η πινελιά χρώματος στις βλεφαρίδες κάνει τη διαφορά.Αυτή η τάση επιτρέπει στο πρόσωπό σας να παραμένει φρέσκο ​​και φυσικό, τραβώντας όλη την προσοχή στο βλέμμα που, ειλικρινά, ο καθένας μπορεί να κάνει. 

Λαμπερό δέρμα

 Όσο κι αν καινοτομούν οι τάσεις στο μακιγιάζ το λαμπερό, υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα θα είναι πάντα δημοφιλές. Το 2024, η παγκόσμια κοσμετολογία επιμένει στην υπέροχη και αφεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας. Το άψογο φινίρισμα είναι απαραίτητο. Γι' αυτό επιλέγουμε κορυφαία προϊόντα βάσης με διάρκεια και λάμψη. Χρησιμοποίησε είτε μια ενυδατική κρέμα με απαλό φινίρισμα ή ένα ελαφρύ foundation και είσαι έτοιμη.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου