Skip to main content

BEAUTY NEWS

Dua Lipa: Το νέο της ξανθό bob είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Επιστροφή στο ξανθό για την διάσημη τραγουίστρια;



Η Dua Lipa έγινε ξανθιά; Κάτι τέτοιο παίζει, αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Φεβρουάριο, όταν θα κάνει πρεμιέρα η νέα της ταινία, για να δεις το πλήρες αποτέλεσμα. Προς το παρόν, προσφέρει μια κλεφτή ματιά μέσα από το instagram account της δίνοντας μια καλή πρώτη γεύση στους ανυπόμονους followers.

Αφού έγινε κοκκινομάλλα το 2023 για να ξεκινήσει μια φρέσκια μουσική εποχή, η 28χρονη αποφάσισε να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με ένα εντελώς διαφορετικό hairstyle. Ένα κομψό ξανθό μπομπ καρέ με το οποίο θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία Argylle . 

Photo Credits: @dualipa/instagram

Σε μια ανάρτηση της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, η Lipa μοιράστηκε ένα κοντινό πλάνο του νέου look για το κατασκοπευτικό θρίλερ, στο οποίο πρωταγωνιστεί και το οποίο περιμέναμε πως και πως από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ τον Σεπτέμβριο. 

“Hair & Make Up test for Argylle στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου!!" έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram, κάνοντας tag και δίνοντας τα εύσημα στους υπεύθυνους για την εμφάνισή της. Δηλαδή τον κομμωτή Luke Hersheson και την makeup artist Lisa Eldridge . 

Photo Credits: @dualipa/ instagram

Με ένα ενδιαφέρον και αρκετά μυστηριώδες μπλε-γκρι smokey eye να μονοπωλεί το πλάνο και το τέλεια χτενισμένο bob της, η Lipa ήταν έτοιμη για shooting! 

Εάν κάνεις μεγέθυνση στη φώτο ωστόσο, μπορείς να διακρίνεις πως πρόκειται για περούκα και όχι φυσικά για τα κανονικά μαλλιά της διάσημης τραγουδίστριας. 

Στην ταινία, η νικήτρια των Grammy υποδύεται έναν χαρακτήρα που ονομάζεται LaGrange. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον αυτόν, ξέρουμε ότι η Lipa παίζει μια ξανθιά τύπισσα με ένα χρυσό φόρεμα. 

Η Lipa έχει εμπειρία στο παρελθόν ως ξανθιά και δεν είναι η πρώτη της φορά, ακόμα κι αν δεν πρόκειται για μια πραγματική αλλαγή. Ανεξάρτητα από τη χρονιά, ανεξάρτητα από την περίσταση και ανεξάρτητα από τη μονιμότητα, το ξανθό αυτό bob είναι έμπνευση για μια μεταμόρφωση μαλλιών μέσα στο 2024.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού