Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι καλύτεροι οροί για ολική επαναφορά της ώριμης επιδερμίδας!

5 επαναστατικές φόρμουλες στοχεύουν τις λεπτές γραμμές, τη χαλάρωση, την ξηρότητα και τη θαμπάδα με εξαιρετική ευκολία.



 Εάν δεν είσαι αρκετά έτοιμη να αγκαλιάσεις τις λεπτές γραμμές και τη χαλάρωση στο δέρμα σου, η ενσωμάτωση ενός από τους καλύτερους ορούς για ώριμο δέρμα στη ρουτίνα σου είναι μονόδρομος. Οι οροί περιποίησης στοχεύουν σε πολλές ανησυχίες που αφορούν την επιδερμίδα πέρα ​​από τις ρυτίδες, όπως θαμπάδα, ξηρότητα και κηλίδες, βοηθώντας τελικά να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για την εμφάνισή σου. Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι οι οροί προσώπου είναι απαραίτητοι για κάθε πρόγραμμα περιποίησης δέρματος, αλλά ειδικά για εκείνες που ανησυχούν για την γήρανση και χρειάζονται υψηλές συγκεντρώσεις σε βασικά συστατικά όπως πεπτίδια σύσφιξης , βιταμίνη C και ρετινόλη για να μειώσουν τις λεπτές γραμμές. Οι οροί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσεις άμεσα τα σημάδια γήρανσης στο ώριμο δέρμα, καθώς είναι διαμορφωμένοι με συγκεντρώσεις ενεργών συστατικών που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, υπερασπίζονται, επισκευάζουν και ενισχύουν τη λάμψη για μια πιο φρέσκια επιδερμίδα. Η εύρεση του καλύτερου ορού για ώριμο δέρμα λοιπόν, που αντιμετωπίζει τις μοναδικές σου ανησυχίες μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Αντί να ψάχνεις στην τύχη ελπίζοντας για το καλύτερο, δοκίμασε τους παρακάτω ορούς που σου προτείνουμε, που θα βελτιώσουν αβίαστα τον τόνο, την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.

Lancome Génifique Microbiome Serum

Ο εμβληματικός αυτός αντιγηραντικός ορός, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική. Ανακαλύψτε τη δύναμη της επιδερμίδας σας: το μικροβίωμα, τη μεγαλύτερη επανάσταση στην επιστήμη του δέρματος τον τελευταίο αιώνα. Το μικροβίωμα του δέρματος είναι ένα ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειάς του. Η ισορροπία του μικροβιώματος είναι απαραίτητη για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας.

Γιατί τον αγαπάμε: Η νέα του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση.

Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη, ενώ μετά από ένα μπουκάλι, η επιδερμίδα αναπλάθεται πιο γρήγορα. Όλα τα κύρια σημάδια γήρανσης βελτιώνονται ορατά: λάμψη, λεπτές γραμμές, έλλειψη σφριγηλότητας, τόνος επιδερμίδας, ανομοιόμορφη υφή επιδερμίδας.

La Roche Posay Retinol B3 Serum 

Αυτός ο αντιρυτιδικός ορός αναδόμησης & ανάπλασης είναι κατάλληλος ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Γιατί τον αγαπάμε: Διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.Χαρίζει αμέσως πιο λεία και πιο φωτεινή όψη στην επιδερμίδα. Έχει βέλτιστη ανοχή, κλινικά αποδεδειγμένη ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

L'oreal Revitalift Filler Ορός Προσώπου με 1,5% καθαρό Υαλουρονικό Οξύ. 

Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με 3 τύπους υαλουρονικού οξέος συμβάλει στην επαναφορά του όγκου και τη μείωση των ρυτίδων. Το μακρο υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει άμεσα και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, το μικρο υαλουρονικό οξύ αναπληρώνει σε βάθος τον όγκο των γραμμών και των ρυτίδων και το μικρο-επιδερμικό υαλουρονικό οξύ αποτελεί την νέα γενιά υαλουρονικού οξέος, που είναι 50 φορές μικρότερο από το μάκρο υαλουρονικό οξύ και διεισδύει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας γεμίζοντας ακόμα πιο αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες. Η γλυκερίνη αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ το παράγωγο Βιταμίνης C συμβάλλει στη λάμψη της. 

Γιατί τον αγαπάμε: Άμεσα, ενυδατώνει την επιδερμίδα, επαναφέρει τον όγκο της και οι λεπτές γραμμές μειώνονται για το 100% των γυναικών. 

Frezyderm Instant Lifting - Aντιγηραντικός Ορός

Ορός άμεσης σύσφιξης για το πρόσωπο για άμεσα ορατό νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση. Περιέχει ένα βιοπολυμερές θαλάσσιας προέλευσης που δημιουργεί μια αόρατη μάσκα και προσφέρει άμεσο τράβηγμα (lifting) για λείο και νεανικό αποτέλεσμα. Απαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει εξωτερική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα αφήνοντας μία αίσθηση που διαρκεί.

Γιατί τον αγαπάμε: Είναι η απόλυτη εναλλακτική προσέγγιση μη επεμβατικών διεργασιών lifting!

Bioten Hyaluronic Gold Ορός Αναδιαμόρφωσης με Πέρλες

Ο ορός αναδιαμόρφωσης Hyaluronic Gold με τεχνολογία περλών και 90% συστατικά φυσικής προέλευσης αποτελεί την απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για την αναζωογόνηση της φυσικής νεότητας του δέρματός σου.

Διαθέτει μία καινοτόμο, εύκολα απορροφώμενη σύνθεση, ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα ρυζιού με επεξεργασία ζύμωσης και Βιταμίνη Β3.

Γιατί τον αγαπάμε: Άμεσα το δέρμα ενυδατώνεται, γίνεται μεταξένια απαλό, μετά από 1 μήνα ο χαμένος όγκος του δέρματος αποκαθίσταται,οι ρυτίδες μειώνονται, ο τόνος του δέρματος αποκαθίσταται, οι σκούρες κηλίδες μειώνονται.

 

                                           

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου