Skip to main content

BEAUTY NEWS

Οι καλύτερες beauty στιγμές στις Χρυσές Σφαίρες 2024!

Μετά από δύο μη τηλεοπτικά χρόνια, οι Χρυσές Σφαίρες  και οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί  επιστρέφουν.



 Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις ομορφιάς στις Χρυσές Σφαίρες. Το σόου των βραβείων αντιμετώπισε πολλαπλές διαμάχες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την διακοπή τους για κάποιο διάστημα. Οι Χρυσές Σφαίρες μπορεί να διακταλεχονται από μια πολύ μεγάλη φήμη, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης Dick Clark Productions είναι αποφασισμένος να επαναφέρει το βραβείο από το χείλος του γκρεμού, με ένα ολοκαίνουργιο εκλογικό σώμα επιφορτισμένο με την απονομή των βραβείων. Φέτος, οι Globes θα επιστρέψουν στην τηλεόραση, φέρνοντας μαζί τους το κόκκινο χαλί, λάμψη και ομορφιά! 

Η «Barbie» ηγείται με εννέα υποψηφιότητες, ενώ το «Oppenheimer» κέρδισε τον επίσης πολύ αξιοσέβαστο αριθμό των οκτώ. Από την πλευρά της τηλεόρασης, το "Succession" και το "The Bear" πήραν την πρώτη και τη δεύτερη θέση, με πολλούς ηθοποιούς να είναι υποψήφιοι από κάθε εκπομπή. Πίσω στα δικά μας, έχουμε συλλέξει τις καλύτερες εμφανίσεις ομορφιάς από τις Χρυσές Σφαίρες 2024, ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά.. 

 

Η Skai Jackson, με τραβηγμένα μαλλιά και απλούς απαλούς κυματισμούς εξισορροπεί  το μακιγιάζ με τα nude χείλη της να ολοκληρώνουν ένα τέλειο δραματικό smokey eye. Το look της στα μάτια συνδυάζεται υπέροχα με τα ασημένια κρύσταλλα στο φόρεμά της.

Είναι μια μεγάλη βραδιά για την Da'Vine Joy Randolph, η οποία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας Γυναικείου Ρόλου σε Β' Ρόλο για την ερμηνεία της ως πενθούσα μητέρα στο "The Holdovers". Ταίριαξε το μπορντό φόρεμά της με ένα όμορφο κραγιόν στο χρώμα του κόκκινου κρασιού, κρατώντας τα μαλλιά της ίσια με ένα ελαφρύ κύμα.

Η Rosamund Pike, δεν ενδιαφέρεται να διατηρήσει την εμφάνισή της συμβατική. Φοράει Dior Haute Couture με ένα ενδιαφέρον headpiece, και από ό,τι μπορούμε να δούμε μέσα από το πέπλο, αυτό που ξεχωρίζει είναι το υπερβολικό highlighter και το ρουζ. Η makeup artist Melanie Inglessis δημιούργησε ένα πλήρες μακιγιάζ by Dior με έντονες λάμψεις και ένταση στα ζυγωματικά. 

Λατρεύουμε αυτό το παιχνιδιάρικο look της Julia Garner, που αποτελείται από ένα τέλειο curly crop hairstyle που της πάει τέλεια, ματ χείλη, eyeliner και ψυχρό φως στις εσωτερικές γωνίες των βλεφάρων της. Τα έντονα φρύδια είναι η απαραίτητη τελευταία πινελιά.

Η Selena Gomez, υποψήφια για τη δουλειά της στο «Only Murders in the Building», έλαμψε  στο κόκκινο χαλί, με ένα τέλειο look και το πλατύ χαμόγελό της.Nude χείλη, έντονη σκιά μέχρι αρκετά έξω από την εξωτερική γωνία των βλεφάρων και ένας απλός ψηλός κότσος. Η στυλίστρια Marissa Marino δημιούργησε το look χωρίζοντας τα μαλλιά σε τρία τμήματα, τραβώντας τα όλα μαζί για να συναντηθούν στο κέντρο του κεφαλιού της Gomez και στη συνέχεια ψέκασε στη θέση του με δυνατή λακ μαλλιών για shiny αποτέλεσμα και ΄εξτρα κράτημα. 

Η Margot Robbie μετά τις  Barbiecore εμφανίσεις της φαίνεται πως συνεχίζει να ανήκει στον ροζ κόσμο της διάσημης κούκλας. Το φόρεμά της, τα χαλαρά μαλλιά της και το γυμνό μακιγιάζ της είναι εξαιρετικά ταυτόσημα με τον ρόλο της και αποδεικνύει ότι κανείς στο Beverly Hilton δεν πρόκειται να ξεχάσει τη συνεισφορά της στην πιο εμπορική ταινία για φέτος.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν συνηθίζει εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά, αλλά είναι εδώ απόψε για έναν πολύ καλό λόγο: η ταινία της περιοδείας Eras είναι υποψήφια σε μια νέα κατηγορία, Cinematic και Box Office Achievement, που αναγνωρίζει την επιτυχία στο box office παράλληλα με την ποιότητα της παραγωγής. Όσον αφορά το beauty look της μένει πιστή στο απαλό glam με διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια και απαλά ροζ γυαλιστερά χείλη.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού