Skip to main content

BEAUTY NEWS

Cannes Film Festival 2015: ΑΥΤΟ ήταν το πιο chic red carpet beauty look της βραδιάς

Ομορφιά που μαγνητίζει!



Τοποθεσία εντοπίστηκε: Κάννες, Γαλλική Ριβιέρα. Χρονιά: 2015. Το 68ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου έλαβε χώρα με επιτυχία και η λάμψη των σταρ συγκεντρώθηκε σε έναν από τους πιο αγαπητούς θεσμούς της 7ης Τέχνης. 

Οι αγαπημένοι σου celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έδωσαν τροφή στους fashion & beauty editors για κριτικές και σχόλια. Εμείς πώς θα μπορούσαμε να λείψουμε από αυτό;

Αφού έχεις λοιπόν ήδη ενημερωθεί για το ποιοι έδωσαν το παρόν, τι φόρεσαν, ποιοι στραβοπάτησαν και μας έδειξαν τα ευαίσθητα σημεία τους, ποιο είναι ζευγάρι και ποιοι δε μιλιούνται πια, ήρθε η στιγμή να δεις και την υπέρλαμπρη ηθοποιό, που μετά από πολύ σκέψη κερδίζει από εμάς το βραβείο του πιο chic red carpet look!

Η Charlize Theron, που έδωσε το παρόν στο Φεστιβάλ υπό τη συνοδεία του Sean Penn, έκανε τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά με το κατακίτρινο Christian Dior Haute Couture gown και το ρετρό up –do, με την λεπτομέρεια της σέξι μπούκλας στη μια πλευρά, να αναδεικνύει τα ζυγωματικά της. 

cannes750.jpg

Το μακιγιάζ της σταρ περιορίστηκε σε αποχρώσεις του soft pink για τα χείλη και ροδακινί αποχρώσεις στα ζυγωματικά, για να προσδώσει υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα της. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department