Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα 3 TOP στιλ νυχιών για αυτή τη σεζόν

Εσύ, ποιο προτιμάς; 


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις πλέον ποιες είναι οι νέες hot αποχρώσεις της σεζόν. Ξέρεις, όμως, τι σχήμα πρέπει να κάνεις τα νύχια σου; Γιατί καλή μου φίλη, πλέον παίζει ρόλο και αυτό, εάν θέλεις να είσαι πάντα μοδάτη.

Εγώ, θα σου πω ποια είναι τα πιο trendy νύχια αυτή την στιγμή και εσύ -με βάση το γούστο και το στιλ σου- επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

1. Βallerina Nail: Ξέχνα για λίγο τα τετράγωνα ή οβάλ νύχια. Πειραματίσου με ένα πιο edgy σχήμα, που θυμίζει τα πουέντ μπαλαρίνας. Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί!

Nail-Trend-2016-spring-01.jpg

2. Geometric Minimalism: Εάν είσαι φαν του μινιμαλισμού, τότε είσαι τυχερή, γιατί το συγκεκριμένο σχήμα νυχιών δεν θέλει και πολύ περιποίηση. Να ξέρεις ότι όταν προτιμάς γεωμετρικά σχέδια ή διακριτικές αποχρώσεις (που είναι και αυτά πολύ της μόδας), τα πιο κοντά και στρογγυλά νύχια είναι το ιδανικό σχήμα.

Nail-Trend-2016-spring-02.jpg

3. Straight Fun: Είτε μακριά, είτε κοντά, αν τα νύχια σου εάν είναι στην… ευθεία όλα καλά! Αυτό σημαίνει ούτε στρογγυλοποιημένες ή τετράγωνες άκρες, ούτε οβάλ, ούτε τίποτα. Και ό,τι σχέδιο και αν επιλέξεις να κάνεις θα έχει άλλη χάρη!

Nail-Trend-2016-spring-03.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department