Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεσαι όταν ταξιδεύεις

Το πακετάρισμα μόλις έγινε εύκολο!


Κέλλυ Νόβακ

Οι διακοπές έφτασαν (επιτέλους!) και είμαι σίγουρη ότι ένα μικρό ή μεγάλο ταξιδάκι θα το κάνεις. Αλλά πριν ξεκινήσεις, ξέρεις τι θα πάρεις μαζί σου; Γιατί εγώ σου κάνω την ζωή πιο εύκολη και σου λέω ποια είναι τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεται να έχεις μαζί σου –για να σε προλάβω πριν πακετάρεις όλη σου την πραμάτεια, έστω και για λίγες ημέρες!

1. Σαμπουάν και conditioner: Δεν ζεις χωρίς αυτά προφανώς! Θα σου πρότεινα αντί να κουβαλάς ολόκληρο το μπουκάλι, να πάρεις πιο μικρά και να αδειάσεις μια μικρή ποσότητα σε αυτά. Έτσι κι αλλιώς, θα λείπεις για λίγες μόλις μέρες, οπότε δεν θα υπάρχει λόγος να πιάνουν χώρο στην βαλίτσα σου.

2. Ξυραφάκια: Είναι Άνοιξη. Όπου και να πας, ένα κοντό φορεματάκι θα το φορέσεις. Μην βγεις έξω αξύριστη…

3. Προϊόντα προσώπου: Μια ενυδατική προσώπου, μία κρέμα ματιών, ένα καθαριστικό προσώπου και ένα προϊόν ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητα για ένα ταξίδι. Επειδή θα λείπεις από το σπίτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψεις την περιποίηση του προσώπου σου!

4. ΒΒ Crème (με δείκτη προστασίας): Αντί να κουβαλάς μαζί σου πέντε διαφορετικά προϊόντα, συγκέντρωσέ τα όλα σε ένα! Μια BB Crème στα προσφέρει όλα: Ενυδάτωση, κάλυψη, προστασία από τον ήλιο, λάμψη.

5. Προϊόντα μακιγιάζ: Θα σου πρότεινα να περιοριστείς στα βασικά. Μια σκιά, eyeliner, μάσκαρα, ρουζ, άντε και ένα highlighter για λάμψη, είναι αρκετά. Είσαι σε διακοπές. Χαλάρωσε και βάψου κι εσύ πιο… χαλαρά.

6. Άρωμα: Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ γενικά δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς άρωμα. Ειδικά στις διακοπές!

7. Σίδερο μαλλιών: Ξέρω ότι δεν είναι ό, τι καλύτερο για τα μαλλιά, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Γιατί το σεσουάρ πιάνει περισσότερο χώρο και δεν δίνει το ίδιο καλό αποτέλεσμα στα μαλλιά. Χρησιμοποίησέ το με φειδώ και μην ξεχνάς να φοράς πάντα –μα πάντα- μια κρέμα προστασίας των μαλλιών για την θερμότητα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department