Skip to main content

BEAUTY TIPS

8 μυστικά για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου

Έχουν αποτέλεσμα!


Κέλλυ Νόβακ

Το στρες και οι ρύποι του περιβάλλοντος συχνά κάνουν το δέρμα μας να δείχνει μουντό και ξηρό. Φυσικά, υπάρχει τρόπος να του δώσεις ένα boost και να το αναζωογονήσεις. 

Προσωπικά, όταν μου συμβαίνει αυτό φροντίζω να αποφεύγω την έκθεσή μου στο ήλιο, μειώνω το αλκοόλ, το κάπνισμα (δεν καπνίζω, αλλά δε περίπτωση που εσύ καπνίζεις, φρόντισε να το μειώσεις) και προσπαθώ να μην αγχώνομαι πολύ. Αυτά, σε πρώτο στάδιο.

Έπειτα, φροντίζω να ενυδατώνω αρκετά το πρόσωπο και να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές αλλά και κρέμες που περιέχουν βιταμίνη C, όπως η πιπεριά, το πορτοκάλι κ.ά. Φυσικά, δεν παραλείπω ποτέ την αντηλιακή προστασία του προσώπου πριν φύγω από το σπίτι (χειμώνα-καλοκαίρι), ειδικά αυτή την περίοδο που ο ήλιος είναι ιδιαίτερα έντονος. 

Τέλος, στην ρουτίνα ομορφιάς μου, συμπεριλαμβάνεται και μια φορά την εβδομάδα η εξής διαδικασία: Αφού εφαρμόσω την κρέμα ημέρας στο πρόσωπό μου, το καλύπτω με μια στεγνή πετσέτα και την αφήνω για 10-15 λεπτά. Έτσι, ουσιαστικά λειτουργεί καλύτερα η κρέμα στο πρόσωπο, αφήνοντας το δέρμα πιο φρέσκο και ενυδατωμένο. Επιπλέον, αυτό βοηθάει το μακιγιάζ να «κάτσει» καλύτερα!

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department