8 μυστικά για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου - AllYou.gr

Search

8 μυστικά για να δώσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου

Έχουν αποτέλεσμα!

09 Αυγούστου 2016

Το στρες και οι ρύποι του περιβάλλοντος συχνά κάνουν το δέρμα μας να δείχνει μουντό και ξηρό. Φυσικά, υπάρχει τρόπος να του δώσεις ένα boost και να το αναζωογονήσεις. 

Προσωπικά, όταν μου συμβαίνει αυτό φροντίζω να αποφεύγω την έκθεσή μου στο ήλιο, μειώνω το αλκοόλ, το κάπνισμα (δεν καπνίζω, αλλά δε περίπτωση που εσύ καπνίζεις, φρόντισε να το μειώσεις) και προσπαθώ να μην αγχώνομαι πολύ. Αυτά, σε πρώτο στάδιο.

Έπειτα, φροντίζω να ενυδατώνω αρκετά το πρόσωπο και να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές αλλά και κρέμες που περιέχουν βιταμίνη C, όπως η πιπεριά, το πορτοκάλι κ.ά. Φυσικά, δεν παραλείπω ποτέ την αντηλιακή προστασία του προσώπου πριν φύγω από το σπίτι (χειμώνα-καλοκαίρι), ειδικά αυτή την περίοδο που ο ήλιος είναι ιδιαίτερα έντονος. 

Τέλος, στην ρουτίνα ομορφιάς μου, συμπεριλαμβάνεται και μια φορά την εβδομάδα η εξής διαδικασία: Αφού εφαρμόσω την κρέμα ημέρας στο πρόσωπό μου, το καλύπτω με μια στεγνή πετσέτα και την αφήνω για 10-15 λεπτά. Έτσι, ουσιαστικά λειτουργεί καλύτερα η κρέμα στο πρόσωπο, αφήνοντας το δέρμα πιο φρέσκο και ενυδατωμένο. Επιπλέον, αυτό βοηθάει το μακιγιάζ να «κάτσει» καλύτερα!

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης