Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν φοράς concealer - AllYou.gr

Search

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν φοράς concealer

Απόφυγέ το τώρα!

23 Ιουνίου 2016

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ προσωπικά έχω μια... ιδιαίτερη σχέση με το concealer μου. Είναι αυτό που με βγάζει… ασπροπρόσωπη τις ημέρες εκείνες που δεν έχω κοιμηθεί πολύ, που είμαι κουρασμένη κ.λπ.. Και γι’αυτό και όταν το "φοράω" θέλω να το εφαρμόζω με τον πιο σωστό τρόπο.

Ποιος είναι αυτός; ΠΑΝΤΑ με ένα πινέλο μακιγιάζ ή με ένα beauty blender και ΠΟΤΕ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μας. Και αυτό γιατί, πέρα από τα βακτήρια που μεταφέρονται εάν δεν έχεις μόλις... φρεσκοπλύνει τα χέρια σου, είναι πολύ πιθανό όταν το εφαρμόζεις να «μεταφέρεις» μέχρι και υπολείμματα από τα προηγούμενα προϊόντα μακιγιάζ που φορούσες πριν (βλ. σκιά ματιών, μέικ απ, μάσκαρα).

Σκέψου ότι έστω και λίγη ποσότητα μακιγιάζ να έχει… ξεμείνει στο δάχτυλό σου, αυτή θα μεταφερθεί και στην περιοχή των ματιών όταν θα πας να εφαρμόσεις το concealer. Έτσι, θα δημιουργήσεις σκιές και μουτζούρες κάτω από την περιοχή αυτή.

Γι΄αυτό, λοιπόν, από εδώ και πέρα, απόφυγέ την χρήση του με τα δάχτυλα και πιάσε το… πινέλο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!