Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 tips που θα αλλάξουν την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σου

…και θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ! 


Κέλλυ Νόβακ

Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο. Πόσες φορές έχεις αργήσει στην δουλειά το πρωί, γιατί δεν είχες αρκετό χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου ή να εφαρμόσεις το foundation σου; Πολλές, το ξέρω. Αλλά με αυτά τα tips που σου προτείνω, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις από το προηγούμενο βράδυ, σου εγγυώμαι ότι θα ξυπνάς πιο φρέσκια, όμορφη και λαμπερή!

#1. Λαμπερό δέρμα: Τα έλαια για το πρόσωπο είναι η καλύτερη λύσ για να μείνεις λαμπερή και ενυδατωμένη. Εφάρμοσέ τα από το προηγούμενο βράδυ.

#2. Άψογα μαλλιά: Μπορεί να σου φανεί τρελό, αλλά αν θέλεις… «αφριζάριστα» μαλλιά το πρωί, το μόνο που αρκεί να κάνεις είναι να αλλάξεις την μαξιλαροθήκη σου και να την αντικαταστήσεις με μια μεταξωτή. Με τον τρόπο αυτό, θα ξυπνάς με μαλακά και λεία μαλλιά κάθε πρωί!

#3. Μέσα-έξω: Πίνοντας τα λεγόμενα “beauty drinks”, όπως πόσιμο υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό χυμό από ρόδι ή ένα smoothie πριν κοιμηθείς, θα ξυπνήσεις με καλύτερο δέρμα... εκ των έσω!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department