Ετοιμάζεσαι να βγεις; Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ σαββατιάκο μακιγιάζ - AllYou.gr

Search

Ετοιμάζεσαι να βγεις; Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ σαββατιάκο μακιγιάζ

Απόψε, λάμπουμε! 

30 Ιουλίου 2016

Πάντα θέλω να ανανεώνεσαι και να μην βαριέσαι φορώντας συνέχεια τα ίδια μακιγιάζ. Είναι όλα μέρος ενός πειραματισμού. Αλλά όταν μέσα από αυτόν τον πειραματισμό προκύπτουν εντυπωσιακά και ίσως διαχρονικά μακιγιάζ, τότε ακόμη καλύτερα! Για όλους αυτούς τους λόγους αναζητώ για σένα ό,τι πιο ενδιαφέρον υπάρχει εκεί… έξω.

Και μέσα από την εμφάνιση της ηθοποιού Sofia Boutella βρήκα αυτό το μακιγιάζ, το οποίο ταιριάζει άψογα για την βραδινή, σαββατιάκη βόλτα σου. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και πιο «διαστημική» εκδοχή του smokey eye μακιγιάζ, το οποίο όμως είναι αρκετά εντυπωσιακό, ώστε να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Για να το εφαρμόσεις:

1. Άρχισε από τα χείλη. Βάψ' τα σε μια nude απόχρωση. Θέλεις να αποσπάσεις την προσοχή από εκεί και να την "τραβήξεις" στα μάτια.

2. Έπειτα βάψε με ένα μαλακό μολύβι τα μάτια στο πάνω και το κάτω βλέφαρο.

3. Με ένα πινέλο μακιγιάζ (προτίμησε ένα που έχει τρίχες για να απλώσει καλύτερα το μολύβι) άρχισε να απλώνεις με κινήσεις προς τα πάνω. Πρόσθεσε μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner στο πάνω βλέφαρο και συμπλήρωσε με λίγη σκούρα γκρι σκιά πάνω από την γραμμή που μόλις δημιούργησες, για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

4. Ολοκλήρωσε με λίγο ρουζ στα μάγουλα σε ροδακινί απόχρωση, για να δημιουργήσεις αντίθεση και ένα πιο… εξωγήινο αποτέλεσμα!

beauty-makeup-saturdaynight-look-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης