Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 top models μοιράζονται τα μυστικά τους για τέλεια μαλλιά

Μην απορείς άλλο. Έτσι καταφέρνουν να έχουν υπέροχα μαλλιά Rosie, Miranda και Anja.


Κέλλυ Νόβακ

Φυσικά και θέλουμε πάντα να ακούσουμε τι κάνει η Gigi Hadid ή η Miranda Kerr και έχουν πάντα τόσο άψογα μαλλιά. Και το καλό είναι ότι μια στο τόσο, αποκαλύπτουν είτε σε περιοδικά, είτε σε blogs τα μυστικά τους. Εγώ, λοιπόν συγκέντρωσα τις δηλώσεις αυτές, από τις πολυαγαπημένες  αυτές γυναίκες των οποίων τα μαλλιά τους λατρεύω και είμαι σίγουρη ότι λατρεύεις και εσύ. Οι συμβουλές τους είναι πολύτιμες οπότε θα σου πρότεινα να τις ακούσεις…

Rosie Huntington-Whiteley / Χαλαρές μπούκλες

«Ακόμη και όταν δεν δουλεύω πρέπει να σκέφτομαι ότι υπάρχουν παπαράτσι παντού. Γι’ αυτό πάντα φροντίζω τα μαλλιά μου να είναι έτοιμα εύκολα και γρήγορα. Αυτό το κάνω στεγνώνοντάς τα και τυλίγοντάς τα σε έναν κότσο και στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Τα αφήνω να «κάτσουν» για ένα βράδυ ή μια ώρα. Όταν τα αφήνω κάτω, έχω χαλαρές μπούκλες. Άμα έχω χρόνο, τα φτιάχνω λίγο παραπάνω με ένα σίδερο για μπούκλες.»

3tipsfrommodels-01.jpg 

Miranda Kerr / Λαμπερά & υγιή μαλλιά

«Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε θρεπτικές ουσίες από τα φαγητά που τρώμε. Τρώω σολωμό, αβοκάντο, λάδι από φιστίκια μακαντάμια και μαγειρεύω και τρώω με λάδι καρύδας και τρώω αμύγδαλα και κουκουνάρι.»

3tipsfrommodels-03.jpg 

 

Anja Rubik / Μαλλιά με όγκο

«Το μυστικό μου όπλο για μαλλιά με όγκο είναι η υγρή πανθενόλη. Την τρίβω καλά στο δέρμα και στις ρίζες των μαλλιών μου και δίνει έξτρα όγκο στα μαλλιά. Επίσης, νομίζω ότι κάνει και τα μαλλιά να μακραίνουν γρηγορότερα.»

3tipsfrommodels-02.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department