5 αλήθειες που θα σε πείσουν να πλένεις το πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς - AllYou.gr

Search

5 αλήθειες που θα σε πείσουν να πλένεις το πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς

Μια μικρή υπενθύμιση για το πιο σημαντικό βήμα της beauty ρουτίνας σου.

04 Οκτωβρίου 2016

Το να πλένεις το πρόσωπό σου πριν τον ύπνο είναι –αν όχι το σημαντικότερο- από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας ομορφιάς σου. Είναι πολλές όμως οι φορές που παραλείπουμε αυτή την διαδικασία είτε γιατί βαριόμαστε, είτε γιατί είμαστε πολύ κουρασμένες. Αλλά ο βασικός λόγος είναι γιατί ξεχνάμε το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε αυτή την ρουτίνα και έχω 5 πολύ βασικούς λόγους για να στο υπενθυμίσω αυτό!

#1. Όταν δεν πλένεις το πρόσωπό σου, όλα τα βακτήρια που έχουν «κάτσει» στο πρόσωπό σου όλη την ημέρα, θα μεταφερθούν αυτόματα και στην μαξιλαροθήκη σου. Εκτός λοιπόν αν έχεις σκοπό να την αλλάζεις καθημερινά, τότε επιβάλλεται να πλένεις το πρόσωπό σου!

#2. Με το να μην πλένεις το πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς, είναι σαν να «προσκαλείς» ελεύθερα το μακιγιάζ σου να εισβάλλει στο δέρμα σου, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ξηρό και αφυδατωμένο.

#3. Επιτρέπεις στο δέρμα σου να δέχεται δερματικές ενοχλήσεις από το μέικαπ και τους ρύπους με τους οποίους έρχεται καθημερινά αντιμέτωπο το πρόσωπό σου.

#4. Το δέρμα γερνάει καθημερινά και ακόμη περισσότερο τις βραδινές ώρες. Με το να μην πλένεις το πρόσωπό σου «μπλοκάρεις» την είσοδο του οξυγόνου το οποίο έχει ανάγκη. Με το να πλένεις το πρόσωπό σου πριν τον ύπνο, αποφεύγεις τις «παραπανίσιες» ρυτίδες.

#5. Θα σου πάρει μόλις 10 λεπτά το πολύ για να πλύνεις το πρόσωπό σου και να βάλεις ενυδατική κρέμα! Δεν είναι τίποτα μπροστά στις πρόωρη γήρανση που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης