Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Adriana Lima - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Adriana Lima

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη αποκαλύπτει την beauty ρουτίνα της.

10 Νοεμβρίου 2016

Εντάξει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Adriana Lima είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Φυσικά, για να διατηρήσει αυτή την φυσική ομορφιά, χρειάζεται και λίγο κόπο και όπως κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί κάποια βήματα καθημερινά για να βελτιώσει την εικόνα της.

Με αφορμή την συνεργασία της με το brand Marc Jacobs για το νέο άρωμα Decadence, στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί, η ίδια έδωσε συνέντευξη στην Vogue Paris και σε αυτή αποκάλυψε μερικές από τις καθημερινές συνήθειες που ακολουθεί στα θέματα της ομορφιάς. Διαβάζοντας θα καταλάβεις, ότι πολύ σωστά το γνωστό μοντέλο ακολουθεί όλα αυτά τα βήματα ομορφιάς που πρέπει να συμπεριλαμβάνει κάθε γυναίκα στην καθημερινή της ρουτίνα ομορφιάς, χωρίς να αφήνει «απ’έξω» και την υγιεινή διατροφή κάτι που συμβάλλει θετικά όχι μόνο στην κομψή σιλουέτα της αλλά και στην υγεία της επιδερμίδας της.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που σου έχουν δώσει;

-Το να αναδεικνύω την ομορφιά μου, να μην προσπαθώ να κρύψω τις ατέλειές μου κάτω από «στρώσεις» μακιγιάζ και να τονίζω τα πράγματα που μου αρέσουν περισσότερο πάνω μου.

Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου;

-Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου είναι απλή, όταν δεν δουλεύω. Απλά καθαρίζω το πρόσωπό μου, απλώνω μερικά φυσικά έλαια στην επιδερμίδα και μετά φοράω μάσκαρα, lip gloss και άρωμα.

Αλλάζει αυτή (η ρουτίνα ομορφιάς) όταν βγαίνεις έξω;

-Για μια βραδινή έξοδο, μου αρέσει ένα πιο glam look εφαρμόζοντας smokey-eyes look στα μάτια και ένα nude χρώμα στα χείλη ή το αντίθετο, με ένα bold χρώμα κραγιόν και eyeliner στα μάτια.

Ποιο είναι το τρικ που χρησιμοποιείς όταν είσαι πολύ κουρασμένη;

-Η αυτοπεποίθηση. Αν και είμαι μοντέλο, υπάρχουν μέρες που δεν νιώθω καθόλου όμορφη και εκείνες τις ημέρες πρέπει να τονώσω τον εαυτό μου λέγοντάς του ότι πρέπει πάντα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του, ψυχολογικά τουλάχιστον. Αυτό θα φανεί και στην εξωτερική μου εμφάνιση τελικά.

Έχεις κάποιο ρόφημα όταν θέλεις να κάνεις αποτοξίνωση;

-Μου αρέσει να πίνω ζεστό νερό με λεμόνι για να καθαρίσω όλο μου το σύστημα, αλλά δεν έχω κάποιο άλλο ρόφημα για αποτοξίνωση…

Ποια είναι τα 3 προϊόντα ομορφιάς με τα οποία δεν μπορείς να ζήσεις;

-Άρωμα, μάσκαρα, lip balmΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης