Skip to main content

BEAUTY TIPS

O σωστός τρόπος για να εφαρμόσεις το γκλίτερ μανό

Πιθανότατα τόσο καιρό το εφαρμόζεις λάθος…


Κέλλυ Νόβακ

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν και το γκλίτερ να κατακλύζει τις beauty εμφανίσεις μας από την κορυφή ως τα νύχια (κυριολεκτικά), αν είναι να προσθέσεις αυτό το στοιχείο στα look σου, καλό είναι να το κάνεις σωστά.

Ένα γκλίτερ μανό είναι μια τέλεια αφορμή για να βάψεις τα νύχια σου για μια βραδινή σου έξοδο, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι και μια χρονοβόρα διαδικασία. Γιατί είμαι σίγουρη ότι σου παίρνει παραπάνω χρόνο απ΄ όσο πρέπει για να το εφαρμόσεις, με σκοπό να δείχνει τέλειο.

Τέλειο, ίσως τελικά να μην είναι αν μέχρι τώρα το εφάρμοζες, σαν όλα τα «κοινά» βερνίκια νυχιών. Αν δηλαδή μέχρι τώρα έβαφες τα νύχια σου με top coat και μετά με το γκλίτερ μανό, τότε το κάνεις λάθος.

Ίσως όμως να το έχεις ήδη καταλάβει, αφού με τον τρόπο αυτό, αναγκάζεσαι να βάψεις με 3 και 4 στρώσεις τα νύχια σου, για να δείχνει το χρώμα σαν αυτό του μπουκαλιού! Αλλά, μην ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα όλα πρόκειται να αλλάξουν, καθώς σου λέω τον σωστό τρόπο για να εφαρμόζεις το γκλίτερ στα νύχια σου.

Αφού τα βάψεις λοιπόν, με την διάφανη βάση, τότε πάρε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ (ιδανικά αυτά που έχουν σχήμα τριγώνου) και άπλωσε το γκλίτερ μανό στην γωνία του. Έπειτα, πάτησε με αυτό το νύχι σου σε όλη του την επιφάνεια ώστε να καλυφθεί πλήρως από το μανό. Επανέλαβε με τον ίδιο τρόπο και στα υπόλοιπα νύχια, ανανεώνοντας κάθε λίγο το σφουγγαράκι με μανό. Ολοκλήρωσε αφαιρώντας με ασετόν το περιττό μανό γύρω από τα νύχια και σταθεροποίησέ το με το top coat.

Είσαι έτοιμη! Τα νύχια σου θα δείχνουν άψογα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department