Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ξεκούραστη επιδερμίδα μετά από hangover. Γίνεται!

4 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το hangover (στην επιδερμίδα σου τουλάχιστον!)


Κέλλυ Νόβακ

Ήπιες λίγο παραπάνω χθες το βράδυ. Οκέι, όλες το έχουμε περάσει αυτό. Όλες έχουμε πει την ατάκα «ένα τελευταίο ποτό και έφυγα!» και τελικά καταλήξαμε να τα πίνουμε με το μπάρμπαν και το ρολόι να δείχνει 3 το πρωί. Ωραία, όλα αυτά, μπορεί η βραδιά σου να ήταν ευχάριστη, αλλά ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστο το επόμενο πρωί! Και καλά ο πονοκέφαλος, πες με κάποιον τρόπο βρίσκεις να τον αντιμετωπίσεις, αλλά πώς αντιμετωπίζεις το hangover της… επιδερμίδας; Πολύ απλά, ακολουθείς τα 4 παρακάτω tips!

#1. Καθαρισμός: Το «καλό» καθαριστικό προσώπου, στα δύσκολα φαίνεται! Αλλά είναι γεγονός ότι είναι αυτό που θα κάνει και εσένα και την επιδερμίδα σου να «ξυπνήσετε» για τα καλά!

Προτίμησε ένα προϊόν φυσικό (με φυσικά συσταστικά δηλαδή), όπως το καταπληκτικό Gel Καθαρισμού Micellaire της Garnier SkinActive, της Garnier. Το συγκεκριμένο προϊόν όχι μόνο καθαρίζει, αλλά επίσης απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα σταφυλιού και ενεργά μικύλλια που λειτουργούν σαν μαγνήτες αιχμαλωτίζοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Επίσης, έχει ένα αρκετά διακριτικό άρωμα το οποίο δεν θα επιβαρύνει την οσμή σου που τείνει να σε ενοχλεί όταν έχεις hangover!
 

4tips4glowinskin-even-on-hangover-00.jpg
 

#2. Μάσκα προσώπου: Για να κάνεις την επιδερμίδα σου και πάλι απαλή και λαμπερή επιβάλλεται να κάνεις μια μάσκα προσώπου. Προτίμησε μια που θα λειτουργήσει απορροφητικά απέναντι την επιδεμίδα που τείνει να εκκρίνει περισσότερα έλαια σε τέτοιες περιπτώσεις.

#3. Μάσκα ματιών: Εννοείται ότι μια μάσκα για τα μάτια είναι απαραίτητη σε τέτοιες περιστάσεις. Επειδή, όμως, μετά από την έντονη κατανάλωση αλκοόλ, η περιοχή των ματιών έχει την τάση να πρήζεται αρκετά, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις μια δροσιστική μάσκα (βλ. μάσκα από αγγούρι ή αλόη) που θα «ρίξει» την θερμοκρασία γύρω από τα μάτια και βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας τα μάτια να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

#4. Διατροφή: Όπως σου έχω ξαναπεί, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Κυριολεκτικά. Οπότε, όταν έχεις hangover είναι σημαντικό να ενισχύσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες ή κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Προτίμησε βιταμίνες όπως Α, Β και C

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα