Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 λάθη που όλες κάνουμε με την περιποίηση του προσώπου μας

Τι να αλλάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς για ένα πιο υγιές δέρμα!


Κέλλυ Νόβακ

Καμιά φορά, το να αποκτήσουμε τα επιθυμητά αποτέλεσμα για την επιδερμίδα μας, φαίνεται ένα task πολύ δύσκολο. Γιατί μπορεί να μένεις πιστή στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης αλλά παρόλα αυτά, να μην έχεις την υγιή επιδερμίδα που θα περίμενες. Αυτό συμβαίνει για ένα λόγο: κάνεις κάτι λάθος. Και δεν είσαι μόνο εσύ που δεν κάνεις πάντα σωστή περιποίηση προσώπου αλλά και πολλές άλλες γυναίκες. Παραλείποντας κάποια βήματα από την ρουτίνα ομορφιάς σου ή  κάνοντας κάποια άλλα, φτάνεις τελικά να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σου λέω ποια είναι τα 3 πιο κοινά λάθη που όλες κάνουμε με την περιποίηση του προσώπου μας, με σκοπό να τα αποφεύγεις. Άπαξ και αλλάξεις αυτές τις… μικρο-συνήθειες, τότε να είσαι σίγουρη ότι το δέρμα σου θα είναι και πάλι λαμπερό και φρέσκο!

#1. Δεν φοράς serum

Αυτό το σημαντικό βήμα στην περιποίηση του προσώπου είναι και από τα κοινά λάθη που πάρα πολλές γυναίκες κάνουν. Χωρίς την εφαρμογή του serum πριν την κρέμα ενυδάτωσης, η τελευταία δεν θα δράσει το ίδιο καλά!

#2. Δεν κάνεις καθαρισμό προσώπου

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραλείπεις τον καθιερωμένο καθαρισμό προσώπου σου στην αισθητικό σου. Αν δεν καθαρίσεις εις βάθος την επιδερμίδα σου, τότε πώς περιμένεις να έχουν τα προϊόντα ενυδάτωσης που φοράς, μέγιστα αποτελέσματα;

#3. Δεν ξεβάφεσαι σωστά

Μην τα ξαναλέμε. Δεν επιτρέπεται να πέφτεις για ύπνο χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου. Και να το αφαιρέσεις καμιά φορά δεν είναι αρκετό. Μένουν αρκετές φορές κατάλοιπα  στην επιδερμίδα, ακόμη και αν έχεις ξεβαφτεί! Πλύνε λοιπόν καλά το πρόσωπό σου και μετά άπλωσε την κρέμα ενυδάτωσής σου. Αν μέχρι τώρα δεν γνώριζες γιατί η πανάκριβη κρέμα που αγόρασες δεν κάνει καλή δουλειά, τώρα ξέρεις τον λόγο!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department