Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να αποκτήσεις τα (σούπερ) ίσια μαλλιά της Kim Kardashian από το Met Gala

Aκολούθησε αυτά τα βήματα και θα έχεις και εσύ ίδιο χτένισμα!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις την Kim Kardashian με πλούσιες, μακριές μπούκλες αλλά τον τελευταίο καιρό, η γνωστή σταρ αποφάσισε να αλλάξει look.

Ένα μακρύ και ίσιο lob είναι η εμφάνιση που φαίνεται να επιλέγει τελευταία και το ίδιο look αποφάσισε να υιοθετήσει και για το event του Met Gala.

Αν λοιπόν, έχεις και εσύ… «κολλήσει» με αυτό το χτένισμα της γνωστής τηλεπερσόνας, όσο και εμείς, παρακάτω σου λέμε πώς να το αποκτήσεις! Με την βοήθεια της hairstylist της Justine Marjan, μπορέσαμε να μάθουμε όλα τα μυστικά για το απόλυτο, ίσιο και slick χτένισμα!
 

4steps-to-kimk-sleek-hair-01.jpg


Δες παρακάτω, βήμα-βήμα πώς να αποκτήσεις και εσύ το χτένισμα της Kim Kardashian!

#1. Αρχικά, άπλωσε σε βρεγμένα μαλλιά ένα serum το οποίο θα προσφέρει λάμψη. Στέγνωσέ με το σεσουάρ. Φρόντισε όσο στεγνώνεις τα μαλλιά σου να αποκτήσουν όσο λιγότερο όγκο γίνεται!

#2. Χώρισε τα μαλλιά σου σε 3 τμήματα (αριστερά-δεξιά-πίσω) και χτένισέ τα πάρα πολύ καλά από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Έπειτα τούφα-τούφα, ίσιωσέ τα με το σίδερο ισιώματος.

#3. Αφού ισιώσεις τα μαλλιά με το σίδερο, τότε χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να πιέσεις την ρίζα προς το κρανίο. Έπειτα, χρησιμοποιώντας το σεσουάρ (βάλ’το στον κρύο αέρα), τότε «σταθεροποίησε» τη ρίζα των μαλλιών.

#4. Για να είσαι σίγουρη ότι τα μαλλιά σου δεν φριζάρουν, ψέκασε λίγη λακ σε μια παλιά και καθαρή οδοντόβουρτσα και χτένισε απαλά τα μαλλιά σου στην ρίζα, το μπροστινό μέρος και γενικά σε όποιο σημείο πετάνε τυχόν τρίχες. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department