Skip to main content

BEAUTY TIPS

Beach waves 101: Βήμα-βήμα πώς να αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες

Για να βγεις στην παραλία κούκλα!


Κέλλυ Νόβακ

Το να αποκτήσεις ένα αβίαστα κουλ look, ειδικά για τα μαλλιά, καμιά φορά δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Μιας λοιπόν και το καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά-σιγά και οι ημέρες στην παραλία κοντεύουν, ήρθε η στιγμή να μάθεις επιτέλους να κάνεις αυτές τις “effortless” μπούκλες της παραλίας.

Μην ανησυχείς πάντως. Γιατί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να αποκτήσεις και εσύ τα τέλεια χαλαρά beach waves! Και τα παρακάτω βήματα είναι τόσο εύκολα που θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έκανες αυτό το χτένισμα νωρίτερα!

#1. Ξεκίνα λούζοντας τα μαλλιά σου. Φρόντισε αφού ολοκληρώσεις αυτή την διαδικασία να είναι νωπά (όχι βρεγμένα), έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φριζάρουν στην συνέχεια.

#2. Βάλε αφρό στα μαλλιά για να δώσεις όγκο και texture στις μπούκλες. Ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν για τα μαλλιά που έχει και αντηλιακή προστασία έτσι ώστε να τα προστατέψεις από τις έντονες ακτίνες του ήλιου!

#3. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου σε δύο πλεξούδες παρόλα αυτά, για να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα (αυτό ισχύει και για εσένα που έχεις λεπτή τρίχα!).

#4. Αφού τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει πολύ καλά, τότε με την βοήθεια ενός σίδερου για μπούκλες, τελειοποίησε το χτένισμά σου. Μπορείς να παραλείψεις αυτό το βήμα, αν δεις ότι τα μαλλιά σου έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

#5. Ολοκλήρωσε με ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι, για δώσεις texture στις μπούκλες, όγκο αλλά και για να είσαι σίγουρη ότι θα διατηρηθεί το χτένισμα για ώρες!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department