Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να αποκτήσεις το πιο φυσικό ηλιοκαμένο look, χωρίς ηλιοθεραπεία

Επειδή μας βρήκε η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού... άσπρες, ας λάβουμε δράση.


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, λατρεύω το καλοκαίρι! Και ακόμη περισσότερο λατρεύω το δέρμα μου αυτή την περίοδο. Με την σωστή περιποίηση μπορεί να είναι πάντα λείο, απαλό και κυρίως υγιές! Αλλά σίγουρα το αγαπημένο μου πράγμα αυτή τη σεζόν είναι η ηλιοθεραπεία! Και ποιά γυναίκα δεν λατρεύει ένα ηλιοκαμένο look που αναδεικνύει τα φυσικά της χαρακτηριστικά; Όλες μας πιστεύω!

Φέτος, βέβαια η σεζόν δεν ξεκίνησε και πολύ καλά (μα, τόσες βροχές;), με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμη την ηλιοκαμένη και … λαχταριστή αυτή εμφάνιση που όλες αναζητάμε αυτή την περίοδο.

Και ενώ μπορεί να μην έχουμε μαυρίσει ακόμη αρκετά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε αυτό το look! Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα! Γιατί με τα παρακάτω tips και τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ, όλα είναι εφικτά!

#1. Αντικατάστησε το foundation σου με ένα σε πιο ανοιχτό τόνο και πιο ελαφριά σύσταση. Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ σου πολύ πιο φυσικό.

#2. Χρησιμοποίησε το σωστό bronzer. Δεν κάνουν όλα τα bronzer για το δέρμα σου, οπότε με βάση το πόσο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχεις ή πόσο έχεις μαυρίσει, φρόντισε το bronzer σου να έχει την ίδια απόχρωση με το δέρμα σου. Για να δεις πώς να το εφαρμόσεις σωστά, μπες εδώ.

#3. Ενσωμάτωσε θερμές αποχρώσεις στα μακιγιάζ σου. Επέλεξε χρώματα όπως το χρυσό, το πορτοκαλί, το καφέ, τα nudes και γενικά γήινες αποχρώσεις. Έτσι, θα αποδώσεις ένα πιο σαγηνευτικό και bronze look.

#4. Κάνε σωστό highlighting. Εφάρμοσε το highlighter σου όσο πιο φυσικά γίνεται. Μετά τον ήλιο, η επιδερμίδα μας έχει μια φυσική λάμψη που συνήθως εμφανίζεται στα μάγουλα, την μύτη και το κούτελο. Φρόντισε να εφαρμόζεις μόνο εκεί το προϊόν για ένα πιο αυθεντικό αποτέλεσμα. Επίσης, επέλεξε ένα πιο σκούρο, bronze highlighter και ένα όχι τόσο μεταλλικό που θα προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

#5. Ολοκλήρωσε με ένα face mist. Ψεκάζοντας ένα face mist ή εφαρμόζοντας ένα toner θα αποκτήσεις αυτή την φυσική λάμψη που έχουμε μετά τον ήλιο. Το καλοκαίρι το δέρμα είναι συνήθως πιο λιπαρό λόγω ζέστης, οπότε ψεκάζοντας λίγο από το face mist σου στο πρόσωπο θα έχεις ένα φυσικό glow!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της