Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα τρικ για τέλειο δέρμα θα στα μάθουν οι αγαπημένες σου σταρ

Όταν οι celebrities αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!



Το να έχει μια γυναίκα ένα λαμπερό δέρμα είναι το «ιερό δισκοπότηρο»! Όλες μας θέλουμεε αυτό το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας. Βέβαια, το να θέλεις να αποκτήσεις μια φυσικά λαμπερή επιδερμίδα, μέχρι το να την αποκτήσεις πραγματικά, είναι ένας μακρύς δρόμος! Εντάξει, όχι και τόσο αν ακολουθείς μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς.

Pixel
Pixel

Όπως και να ‘χει, τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Αλλά αν εσύ δεν μπορείς άλλο να περιμένεις για να αποκτήσεις μια εκθαμβωτική επιδερμίδα, no worries. Γιατί μάθαμε τα μυστικά και τα τρικ όλων των αγαπημένων μας σταρ, με λαμπερό δέρμα, τα οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε και εμείς στο δικό μας. Και σίγουρα, εμπιστευόμαστε όλες τις παρακάτω A-Listers οι οποίες έχουν συνέχεια δίπλα τους, την βοήθεια μερικών από των καλύτερων δερματολόγων του κόσμου!

Taylor Hill

4tricksfrom4celebs_skincare_01.jpg


«Χρησιμοποιώ πάντα ένα καθαριστικό προσώπου το οποίο εφαρμόζω την ώρα που κάνω ντους. Το κάνω αυτό γιατί η δερματολόγος μου που είπε ότι είναι καλό να πλένεις τότε το πρόσωπό σου, καθώς λόγω των ατμών που δημιουργούνται από το ζεστό νερό, ανοίγουν οι πόροι και γίνεται καλύτερη δουλειά. Όταν βγω από το ντους θα πλύνω πάλι το δέρμα μου με ζεστό νερό και έπειτα με κρύο.»

 

Scarlett Johansson

4tricksfrom4celebs_skincare_02.jpg


«Πριν καιρό άρχισα να εξερευνώ τα πιο φυσικά προϊόντα προσώπου», δηλώνει η ηθοποιός. Η Johansson χρησιμοποιεί μηλόξυδο σαν toner για το πρόσωπο αφού το έχει πλύνει, το οποίο διατηρεί τα σωστά επίπεδα pH στην επιδερμίδα. «Αν έχεις προβληματικό δέρμα και βγάζεις σπυράκια, είναι αρκετά επουλωτικό. Μυρίζει λίγο, αλλά αν δεν πρόκειται να κοιμηθείς στο σπίτι του συντρόφου σου, τότε είναι πολύ αποτελεσματικό!»

 

Olivia Munn

4tricksfrom4celebs_skincare_03.jpg


Η Olivia Munn προσέχει την επιδερμίδα της εκ των έσω. «Είμαι φαν του υαλουρονικού οξέος. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάτι το οποίο παράγει ο οργανισμός μας και όσο μεγαλώνουμε αρχίσει να εξαφανίζεται. Άρχισα λοιπόν να τρώω τις Satsumaimo γλυκοπατάτες από την Ιαπωνία που είναι γεμάτες με υαλουρονικό οξύ. Μπορείς να τις βρεις σε όλα τα καταστήματα με γιαπωνέζικα προϊόντα.»

 

Olivia Palermo

4tricksfrom4celebs_skincare_04.jpg


Η Palermo πιστεύει ότι όταν ιδρώνουμε ενώ γυμναζόμαστε κάνει πολύ καλό στο δέρμα. Επίσης, ξεβάφεται κάθε βράδυ με βαζελίνη. «Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου το βράδυ. Καμία! Δεν χρησιμοποιώ κάποιο πολυτελές προϊόν. Απλά σκουπίζω το πρόσωπό μου με βαζελίνη που έχω βάλει σε λίγο βαμβάκι, πριν πέσω για ύπνο.»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

BEAUTY TIPS

Ποια λάθη να αποφύγετε για να διατηρήσετε τη νεανικότητα των χεριών σας

Εάν τα χέρια σας γερνούν πιο γρήγορα από το υπόλοιπο δέρμα σας, μπορεί να κάνετε αυτά τα λάθη

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

2 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν