Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα βγάλεις το foundation από τα ρούχα σου

Το αναπάντεχο υλικό που θα κάνει τα ρούχα σου, foundation-free!


Κέλλυ Νόβακ

Αν μπορούσα ξεκινούσα να σου απαριθμώ τις φορές που έχω καταστρέψει ένα ρούχο από τους λεκέδες του μέικ απ, θα βαριόσουν να κάνεις scroll down. Γι' αυτό, λοιπόν, ένα θα σου πω όταν κι εσύ περνάς τα ίδια: όσο κι αν το ένστικτο σου, σου λέει να πιάσεις το προϊόν ντεμακιγιάζ σου για να καθαρίσεις τον λεκέ από το μέικ απ σου, φέρε αντίσταση και άφησε το κάτω.

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ τα οποία 9 στις 10 περιπτώσεις έχουν βάση κάποιο έλαιο, μπορεί να κάνουν για το μακιγιάζ του προσώπου σου, αλλά σίγουρα δεν κάνουν για τα ρούχα σου! Για την ακρίβεια όχι μόνο δεν βοηθάει την κατάσταση, αλλά την κάνει και χειρότερη!

Για να είσαι λοιπόν σίγουρη, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αλλά και για να βεβαιωθείς ότι τα ρούχα σου από εδώ και πέρα, θα είναι… σώα και αβλαβή η λύση είναι μία: Να βάλεις αφρό ξυρίσματος στον λεκέ! Μπορείς να προσθέσεις στον αφρό και λίγο καθαρό οινόπνευμα για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Τρίψε, λοιπόν, απαλά τον λεκέ με τον αφρό και, έπειτα βάλε το ρούχο στο πλυντήριο. Αυτός ο τρόπος είναι αποτελεσματικός όχι μόνο για τα ρούχα, αλλά και για άλλα αντικείμενα όπως χαλάκια του μπάνιου, πετσέτες του μπάνιου κτλ.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department