Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ντεμακιγιάζ ματιών βήμα-βήμα

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ, βήμα – βήμα!



Αν ξυπνάς το πρωί και ακόμα βλέπεις μουτζούρες κάτω από τα μάτια σου ή διαπιστώνεις ότι οι βλεφαρίδες σου έχουν μάσκαρα, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά την ώρα που κάνεις το ντεμακιγιάζ σου. 

Δεδομένου ότι η περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και επιρρεπής σε ρυτίδες, θα πρέπει να αποκτήσεις μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στο ντεμακιγιάζ. Μην τρομάζεις στην ιδέα: δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα, παρά μόνο να μάθεις κάποια μικρά μυστικά. 

1. Χρησιμοποίησε ενυδατική λοσιόν ή λαδάκι (αμυγδαλέλαιο για παράδειγμα) και μερικά cotton pads, δηλαδή δίσκους ντεμακιγιάζ.

2. Ρίξε λίγη ποσότητα από το προϊόν στο κέντρο κάθε δίσκου και τοποθέτησε έναν στο κάθε μάτι για τρία λεπτά, πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια. Με αυτόν τον τρόπο μαλακώνουν τα υπολείμματα μακιγιάζ και απομακρύνονται πιο εύκολα. 

3. Κάνε μασάζ στα μάτια με κυκλικές κινήσεις κι έπειτα, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας καθάρισε τα πιο δύσκολα σημεία, όπως την εσωτερική γωνία των ματιών και την εσωτερική γραμμή, που συνήθως βάφεις με μολύβι.

4. Ξέπλυνε με άφθονο νερό και επανέλαβε τη διαδικασία καθαρισμού, αν χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department