Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ, βήμα – βήμα! - AllYou.gr

Search

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ, βήμα βήμα!

Τέλος στα... υπολείμματα.   

03 Νοεμβρίου 2014

Αν ξυπνάς το πρωί και ακόμα βλέπεις μουτζούρες κάτω από τα μάτια σου ή διαπιστώνεις ότι οι βλεφαρίδες σου έχουν μάσκαρα, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά την ώρα που κάνεις το ντεμακιγιάζ σου. 

Δεδομένου ότι η περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και επιρρεπής σε ρυτίδες, θα πρέπει να αποκτήσεις μια πιο επαγγελματική προσέγγιση στο ντεμακιγιάζ. Μην τρομάζεις στην ιδέα: δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα, παρά μόνο να μάθεις κάποια μικρά μυστικά. 

1. Χρησιμοποίησε ενυδατική λοσιόν ή λαδάκι (αμυγδαλέλαιο για παράδειγμα) και μερικά cotton pads, δηλαδή δίσκους ντεμακιγιάζ.

2. Ρίξε λίγη ποσότητα από το προϊόν στο κέντρο κάθε δίσκου και τοποθέτησε έναν στο κάθε μάτι για τρία λεπτά, πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια. Με αυτόν τον τρόπο μαλακώνουν τα υπολείμματα μακιγιάζ και απομακρύνονται πιο εύκολα. 

3. Κάνε μασάζ στα μάτια με κυκλικές κινήσεις κι έπειτα, με τη βοήθεια μιας μπατονέτας καθάρισε τα πιο δύσκολα σημεία, όπως την εσωτερική γωνία των ματιών και την εσωτερική γραμμή, που συνήθως βάφεις με μολύβι.

4. Ξέπλυνε με άφθονο νερό και επανέλαβε τη διαδικασία καθαρισμού, αν χρειαστεί.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!