Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να φροντίσεις τα μαλλιά σου, στο λιγότερο δυνατό χρόνο

Οι 5 εντολές. 



Μάσκες μαλλιών, μους, ενυδατικά λάδια και κρέμες styling. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτά όφειλες να έχεις στο μπουντουάρ σου. Αν όμως είσαι λιγάκι... τεμπέλα, σου έχω καλά νέα!

Με 5 ουσιαστικούς κανόνες ομορφιάς μπορείς να αποκτήσεις πανέμορφα και υγιή μαλλιά:

1. Ποιότητα πάνω από όλα. Ασφαλώς πρέπει να υπολογίζεις το διαθέσιμο μηνιαίο budget σου πριν προχωρήσεις στις επόμενες αγορές καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης. Ποιο είναι το λάθος που κάνουμε εμείς οι γυναίκες πιο συχνά; Επενδύουμε στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα. Προτίμησε λοιπόν την επόμενη φορά, να αγοράσεις ένα προϊόν με ίσως λιγότερα ml, το οποίο θα είναι πιο δραστικό. Από την άλλη, μπορείς να αντικαταστήσεις τη μάσκα με ένα υψηλής τεχνολογίας – ποιότητας σαμπουάν και conditioner, που θα ενυδατώσουν την τρίχα σε βάθος. 

2. Ανανέωσε τη βούρτσα σου, τώρα! Βιάζεσαι και αρπάζεις όποια χτένα βρεις μπροστά σου για να ξεμπλέξεις τα μαλλιά μετά το λούσιμο; Προτίμησε μια που θεωρείται ιδανική για βρεγμένα μαλλιά, μιας και τότε είναι πιο ευαίσθητα και εύθραυστα. 

3. Ψάξε για πολυεργαλεία που θα μειώσουν τα βήματα περιποίησης, αλλά ταυτόχρονα θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα. 

4. Ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες των πολυβιταμινών. Ίσως λείπουν κάποια στοιχεία από τον οργανισμό σου, τα οποία εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη της τρίχας. 

5. Προστασία από τη θερμότητα. Η απευθείας  θερμότητα στα μαλλιά προκαλεί τεράστια ζημιά στην αντοχή και ποιότητα τους. Εφάρμοσε ένα προϊόν ειδικό για styling με πιστολάκι ή σίδερο. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department