Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις την sheet mask να δράσει καλύτερα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για μέγιστα αποτελέσματα!


Κέλλυ Νόβακ

Μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και μια sheet mask είναι τα μόνα πράγματα που χρειαζόμαστε καμιά φορά, για να μας φτιάξουν την διάθεση!

Έχει γίνει χαμός, τα τελευταία χρόνια με τις μάσκες αυτές και υπάρχει λόγος! Πέρα από το γεγονός ότι είναι σούπερ ενυδατικές (άρα και δροσερές), νιώθουμε ότι είμαστε σε κάποιο πολυτελές σπα, κάθε φορά που τις βάζουμε στο πρόσωπό μας!

Παρόλα αυτά, όσο ενυδατική κι αν είναι αυτή η μάσκα, υπάρχει τρόπος να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική για την επιδερμίδα μας!

Τι πρέπει να προσέχεις λοιπόν: Την επόμενη φορά που θα κάνεις μια sheet mask, αφαίρεσέ την στον μισό χρόνο απ’ όσο κανονικά θα την άφηνες στο πρόσωπό σου. Αν δηλαδή, πρέπει να την αφήσεις για 20 λεπτά, στα 10 λεπτά αφαίρεσέ την, γύρνα την από την ανάποδη, εφάρμοσε ξανά στο πρόσωπο και άφησε για τα υπόλοιπα 10 λεπτά.

Γιατί αυτό έχει μεγαλύτερα αποτελέσματα: Μια sheet mask έχει προϊόν και από τις δύο πλευρές του, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα συστατικά της μάσκας; Εφαρμόζοντας και από την ανάποδη στον μισό χρόνο, είναι σαν να προσφέρεις διπλή δράση στο πρόσωπό σου.

Αυτό βοηθάει όλους τους τύπους δέρματος και ειδικά αυτά είναι ευαίσθητα και παρουσιάζουν δερματικές ενοχλήσεις εύκολα, θα επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από την εξτρά δόση ενυδάτωσης και της αίσθησης δροσιάς που θα λάβουν από την μάσκα!

Κεντρική φωτό: Instagram @masquebaruk

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου