Skip to main content

BEAUTY TIPS

H Rosie Huntington-Whiteley έχει το τρικ για ηλιοκαμένο look

Το απόλυτο hack για το απόλυτο καλοκαιρινό look!


Κέλλυ Νόβακ

Τίποτα δεν «φωνάζει» περισσότερο καλοκαίρι, από ένα ηλιοκαμένο look. Είναι αυτό που προσφέρει μια λαμπερή επιδερμίδα που εντυπωσιάζει!

Αν παρόλα αυτά, δεν έχεις προλάβει ακόμα να πας στην παραλία και να… πάρεις λίγο χρωματάκι, τότε η Rosie Huntington-Whiteley έχει το τέλειο τρικ για ν’ αποκτήσεις αυτό το look, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις στον ήλιο!

Η ίδια για να αποκτήσει ένα καλοκαιρινό bronze look (χωρίς ήλιο), κάνει το εξής: εφαρμόζει τρεις λεπτές στρώσεις από ένα self-tanner (αυτομαυριστικό).

«Εφαρμόζω το προϊόν σε λεπτές στρώσεις. Έτσι, στην 3η στρώση φαίνεται σαν να έχω κάνει μόνο μία στρώση γιατί το χτίζω σταδιακά», δήλωσε το μοντέλο στο E!News. Σημαντικό είναι να περιμένεις 10 λεπτά μετά την εφαρμογή της κάθε στρώσης ώστε να έχει στεγνώσει πολύ καλά το αυτομαυριστικό.

Αν δεν έχεις χρόνο για να περιμένεις τόση ώρα, τότε μπορείς να αναμείξεις το προϊόν μαυρίσματος με την αγαπημένη σου λοσιόν για το σώμα. Μέσα σε 2 ώρες θα έχεις το πιο όμορφο μαύρισμα!

Kεντρική φωτό: Instagram @rosiewh

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department