Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να ενυδατώσεις το σώμα σου άψογα το φθινόπωρο

Ο πιο εύκολος τρόπος για 48ώρη ενυδάτωση!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν υπάρχει καμία (μα καμία) περίπτωση να βγω από το ντους και να μην ενυδατώσω την επιδερμίδα μου. Σώμα και πρόσωπο. Είναι από τις σημαντικότερες συνήθειες που έχω και που πρέπει να έχουμε όλες και όλοι.

Όταν κάνουμε μπάνιο, ειδικά όταν κάνουμε ένα καυτό ντους το φθινόπωρο, «αφαιρούνται» τα φυσικά έλαια που παράγει ο οργανισμός και τα οποία είναι υπεύθυνα για να παραμένει το δέρμα μας ενυδατωμένο. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να επαναφέρουμε αυτή την «υγρασία» στο σώμα μας, εφαρμόζοντας μια πλούσια κρέμα σώματος.

Και έχω τη (τις) καλύτερη κρέμα γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Υπάρχει ένα brand που ποτέ δεν απογοητεύει, ειδικά όσον αφορά την ενυδάτωση του σώματός μας!

Η  NIVEA παρουσιάζει την καινοτόμα σειρά περιποίηση σώματος που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση με 48ωρη διάρκεια για βελούδινη και ακαταμάχητη επιδερμίδα καθημερινά. Τα κορυφαία προϊόντα της σειράς, το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing, το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Smooth Sensation, η Κρέμα Σώματος NIVEA Smooth Sensation και η νέα λοσιόν σώματος NIVEA Aloe & Hydration, υπόσχονται βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, χάρη στη νέα βελτιωμένη σύνθεση της σειράς, που είναι εμπλουτισμένη με Ορό Βαθιάς Ενυδάτωσης (Deep Moisture Serum) και διπλάσια ποσότητα  Αμυγδαλέλαιου.

48hourmoisture_01.jpg 

Ο συνδυασμός του Ορού Βαθιάς Ενυδάτωσης (Deep Moisture Serum) με την ενισχυμένη ποσότητα Αμυγδαλέλαιου αποτελεί το «μυστικό» της πρωτοποριακής σύνθεσης της ανανεωμένης σειράς περιποίησης σώματος NIVEA! Με σύμμαχο την «δύναμη» φυσικών συστατικών αλλά και την καινοτομία NIVEA, η εμπλουτισμένη σύνθεση υπόσχεται ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση για βελούδινη επιδερμίδα, με διάρκεια έως και 48 ώρες! Με μία μόνο εφαρμογή, η σειρά με την καινοτόμο σύνθεση βαθιάς ενυδάτωσης προσφέρει ανεπανάληπτη απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας.

Η σωστή και αποτελεσματική ενυδάτωση του σώματος είναι «κλειδί» της ρουτίνας ομορφιάς μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά, το χειμώνα, που η ξηρότητα είναι πιο συχνή και έντονη από κάθε άλλη εποχή, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση διαρκείας, για να ανακτήσει την ελαστικότητα, αλλά και την λαμπερή της όψη. Πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου, μόλις βγεις από το ντους, πριν την βραδινή σου έξοδο, κάθε στιγμή της ημέρας είναι κατάλληλη για να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου!

Φωτό: rawpixel / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια