Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το crystal french tips mani της Sydney Sweeney είναι η απόλυτη εορταστική τελειότητα!

Ένα κρυστάλλινο γαλλικό ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών!



Οι μέρες πλησιάζουν και σίγουρα έχεις μπει στο mood ώστε να αναζητάς το μακιγιαζ των γιορτών το party outfit που θα φορέσεις αλλά και ποιο θα είναι το φετινό εορταστικό σου μανικιούρ. Αν βαρέθηκες τα σχέδια με έλατα, ταρανδάκια και χιονονιφάδες πέρνα στο επόμενο level στολίζοντας τα κατα τα άλλα διακριτικά νύχια σου με κρύσταλλα και εντυπωσιακή λάμψη!

Όταν η ηθοποιός του White Lotus, Sydney Sweeney περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Anyone but You, όλα τα βλέμματα ήταν φυσικά στραμμένα στο κρυστάλλινο Miu Miu φόρεμά της. Όμως, για τους πραγματικά παρατηρητικούς που ζουν ευτυχώς ανάμεσά μας, τα στολισμένα με κρύσταλλα νύχια της, που ταίριαζαν τέλεια με το Miu Miu της, αποτέλεσαν ένα συναρπαστικό touch of glam από μόνα τους. 

Photo Credits: @John Lamparski

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η Sweeney επιλέγει ένα άκρως λαμπερό μανικιούρ με κρύσταλλα στις άκρες των δακτύλων της, καθώς τα νύχια της στο φετινό Met Gala ήταν επίσης στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που επιμελήθηκε η nail artist Zola Ganzorigt, ήταν μια λαμπερή επιλογή και μοιάζει ιδανική για να στολίσεις τα νύχια σου την περίοδο των γιορτών. Αν θέλεις φέτος να κάνεις τη διαφορά και να λάμπεις στην κυριολεξία από την κορφή ως τα νύχια δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κάτι αντίστοιχο!  

Για να το αποκτήσεις επέλεξε μια nude βάση που ταιριάζει πολύ στην επιδερμίδα σου. Χρειάζεσαι μια ήσυχη βάση που δεν θα κάνει διαφορά για να αφήσεις τα κρύσταλλα να μιλήσουν.  Επέλεξε τις πέτρες που θα βάλεις, και παίξε τόσο με τα σχήματα, τα χρώματα αλλά και τα μεγέθη. Ανακάτεψέ τες και κάνε στην τύχη την επιλογή σου για κάθε δάχτυλο.  Φρόντισε να φτιάξεις ένα μείγμα από μικρότερες, πιο λεπτές πέτρες και μεγαλύτερες τρισδιάστατες και κόλλα τες τυχαία στις άκρες των νυχιών σου. Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο look είναι το συνολικό αποτέλεσμα λάμψης και όχι ένα καθορισμένο σχήμα από πέτρες.

Τέλος, μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το μανικιούρ σου με δύο στρώσεις top coat για έξτρα λάμψη, αντοχή και διάρκεια, αλλά και για να μπορέσουν να παραμείνουν τα κρύσταλλα στη θέση τους.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα