Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες σε 8 βήματα!

Κορυφαίες συμβουλές από beauty experts !



Θα είμαι ειλικρινής παρά το γεγονός ότι είμαι beauty editor υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που δεν μπορώ να κάνω καλά. Δεν μπορώ να απλώσω κρέμα μαυρίσματος μαύρισμα χωρίς να δείχνει χάλια και να διαμορφώνω όμορφα τα φρύδια μου.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο βουνό του μακιγιάζ που δεν έχω ακόμη ανέβει, είναι να βρω το σωστό μυστικό για να βάζω ψεύτικες βλεφαρίδες. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ένα σωρό μάσκαρα στην αγορά που θυμίζουν εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων, μερικές φορές χρειάζομαι ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα. 

Beauty experts μοιράζονται πολύτιμα μυστικά για σούπερ τέλεια εφαρμογή για το πιο glamorous party εορταστικό μακιγιάζ. 

1. Προετοιμασία

Ξεκίνα προετοιμάζοντας την επιλεγμένη βλεφαρίδα, που είναι κατάλληλη για εσένα. Ίσως χρειαστεί να κόψεις και να προσαρμόσεις τις βλεφαρίδες για να ταιριάζουν στα μάτια. Μέτρα τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τη γραμμή των βλεφαρίδων σου και δες αν ταιριάζουν. Εάν προεξέχουν, τότε κόψε κάθε περίσσεια από την εξωτερική άκρη εάν είναι πολύ μακριές. Με αυτόν τον τρόπο οι βλεφαρίδες φαίνονται πάντα τέλεια μετρημένες.

2. Άπλωσε την κόλλα 

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσεις την κόλλα στην ψεύτικη βλεφαρίδα. Απλώνεις πάντα ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα κατά μήκος της ταινίας των βλεφαρίδων. Περιμένεις περίπου 30 δευτερόλεπτα για να κολλήσει η κόλλα πριν την απλώσεις.

3. Πάρε τα εργαλεία

Στη συνέχεια, η Adeola πιάσε ένα απλικατέρ για βλεφαρίδες. Τα σωστά εργαλεία είναι απαραίτητα για πιο εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα. Προτίμησε ένα καμπυλωτό απλικατέρ βλεφαρίδων σε αντίθεση με τα δάχτυλά σου.

4. Σωστή εφαρμογή

Κατά την εφαρμογή, κοίταξε προς τα κάτω σε έναν συμπαγή καθρέφτη για να τοποθετήσεις σωστά τις βλεφαρίδες στις φυσικές. Ξεκίνησε τοποθετώντας τες στο κέντρο και στη συνέχεια πίεσε απαλά στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία για άψογο φινίρισμα, προτού τις πιέσεις προς τα κάτω όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων σου.

5. Αναμονή

Περίμενε να στεγνώσει η κόλλα. Αυτό είναι απαραίτητο. Χρειάζεται οι βλεφαρίδες να είναι σωστά κολλημένες στη γραμμή των βλεφαρίδων σου πριν ξεκινήσεις με τα επόμενα βήματα. Η κόλλα διαρκεί συνήθως από 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό για να στεγνώσει.

6. Βάλε eyeliner

Αυτό θα κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Χρησιμοποίησε ένα υγρό eyeliner για να καλύψεις τυχόν ορατά κενά ανάμεσα στις φυσικές και τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου για τέλεια εμφάνιση. Σίγουρα είναι καλύτερο ένα πιο υγρό eyeliner καθώς  μπαίνει στα κενά και τα κρύβει πολύ πιο εύκολα.

7. Βάλε μάσκαρα

Άπλωσε μια στρώση μάσκαρα για να συνδέσεις τις φυσικές σου βλεφαρίδες με τις ψεύτικες. Αυτό θα σε βοηθήσει να μπουν όλα στη θέση τους.

8. Εξάσκηση

Έχει σημασία να θυμάσαι ότι η εξάσκηση παίζει σημαντικό ρόλο.Όσο περισσότερες φορές δοκιμάσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Μην απογοητευτείς αν χρειαστείς μερικές προσπάθειες για να το κάνεις σωστά. Οι τέλειες βλεφαρίδες είναι στο χέρι σου!! 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της