Skip to main content

BEAUTY TIPS

Νικητές Prix de Beauté 2023: Αυτόνομη Διανομή

Μετά την ολοκλήρωση της Ενότητας Ευρείας Διανομής, σειρά παίρνουν οι Νικητές της ενότητας Αυτόνομης Διανομής  των Prix de Beauté 2023 η οποία περιλαμβάνει καινοτόμα foundations, προϊόντα με πατενταρισμένες τεχνολογίες αλλά και σειρά αντηλιακών.



Οι Νικητές των 17 κατηγοριών ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.  

LA VIE1

Χρυσό Bραβείο: La Vie En Rose, Gold Elegance Serum & Cream

Η σειρά Gold Elegance Cream & Serum της La Vie en Rose έρχεται με ένα πατενταρισμένο μείγμα πεπτιδίων να απογειώσει την περιποίηση ομορφιάς κάθε προσώπου.

Δύο προϊόντα με τη δημιουργική υπογραφή της Δήμητρας Κατσαφάδου έρχονται να απαντήσουν στις αυξημένες ανάγκες όλων των προσώπων που τους απασχολούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Σε αυτές τις συνθέσεις, έχει πατενταριστεί ένα μείγμα πεπτιδίων τεχνολογίας “drone”. Αυτό σημαίνει ότι κάθε δραστικό πεπτίδιο ενεργεί στοχευμένα στο κύτταρο-στόχο. Έτσι πετυχαίνει ορατή μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα Gold Elegance Serum και Cream της La Vie en Rose περιέχουν επίσης άλλα δραστικά συστατικά. Όπως νιασιναμίδη, εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και φύλλα χρυσού. Αλλά και ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό που αποτελείται από ένα μείγμα τεσσάρων διαφορετικών τύπων
υαλουρονικού οξέος που δρουν ενυδατικά σε διαφορετικές στιβάδες του δέρματος.

24ωρη ενυδάτωση και μείωση των ρυτίδων

Πιο συγκεκριμένα, η Gold Elegance Cream, εκτός από τα πεπτίδια drone, αξιοποιεί τη δύναμη του πράσινου και του λευκού τσαγιού, του εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου, της B-circadin, της καφεΐνης, της νιασιναμίδης και της αλλαντοΐνης προκειμένου να ενυδατώσει για 24 ώρες την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, μειώνει κατά 20% το βάθος και το μήκος των ρυτίδων. Οι αντιοξειδωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες ανανεώνουν αισθητά τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Επίσης, την προστατεύουν από το μπλε φως των συσκευών όπως τα κινητά, τα tablets και οι υπολογιστές.

Ο αντίστοιχος ορός προσώπου, πέραν από τα παραπάνω πεπτίδια drone, το εκχύλισμα λευκού τσαγιού, το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και το μείγμα τεσσάρων διαφορετικών τύπων υαλουρονικού οξέος, περιέχει ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα γλυκαντικών ουσιών. Έχει την ικανότητα να συγκρατεί τη φυσική υγρασία στο δέρμα. Έτσι, το προϊόν αυτό με την εφαρμογή δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας. Θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο ανανεωμένη και υγιής.

MASTIC1

Αργυρό Βραβείο: Mastic Spa, Σειρά αντηλιακών Mastic Sun

Με τη μαστίχα της Χίου ως συστατικό πρωταγωνιστή, η Mastic Spa λάνσαρε φέτος τη νέα αντηλιακή σειρά Mastic Sun
με 7 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα.

Aπό την πρώτη ημέρα που η οικογένεια Σόδη ασχολήθηκε με το θαυματουργό “δάκρυ του σχίνου” στη Χίο μέχρι σήμερα, πέρασαν πέντε γενιές. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, δημιούργησαν έναν καινοτόμο και σημαντικό κλάδο στον κόσμο της αισθητικής. Χρησιμοποίησαν τη μαστίχα Χίου ως βασικό συστατικό. Φετινό της λανσάρισμα και καρπό μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας αποτελεί η νέα αντηλιακή σειρά Mastic Sun. Έχει ως βάση τη μαστίχα, το μαστιχέλαιο και φρούτα με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και απαλυντικές ιδιότητες.

7 καινοτόμα προϊόντα για πρόσωπο & σώμα με φυσικά φίλτρα

Τα εξής 7 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα με φυσικά φίλτρα αποτελούν τη νέα αντηλιακή σειρά Mastic Sun. Το Hydra Face Mist ανακουφίζει και δροσίζει το πρόσωπο με εκχυλίσματα αγγουριού, χαμομηλιού, σταφυλιού, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ και μενθόλη. Η ενυδατική αντηλιακή προσώπου Antispot SPF50+ μειώνει την υπερμελάχρωση και τις κηλίδες ηλικίας. Ενώ προάγει τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος με συστατικά όπως η αρβουτίνη και η βιταμίνη C.

Στη συνέχεια, η ενισχυμένη φόρμουλα του Super Defence SPF50+ για το πρόσωπο, επιστρατεύει το αβοκάντο, το κουκουτσέλαιο, το υαλουρονικό οξύ και το αγγούρι προκειμένου να αναχαιτίσει τις ρυτίδες. Αλλά και να ενυδατώσει και να αντιμετωπίσει τις κοκκινίλες από τον ήλιο. Ισοδύναμη δράση προσφέρει το αντηλιακό σώματος Sunscreen Lotion SPF50+, με αλόη, υαλουρονικό οξύ, αγγούρι, κουκουτσέλαιο, αβοκάντο και καροτέλαιο. Tέλος, τα λάδια σώματος Tanning Bronzer Oil 10 και Shimmer Bronzer Oil 10 χαρίζουν ήπια αντηλιακή προστασία με παράλληλη βαθιά ενυδάτωση. Ενώ το καταπραϋντικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο After Sun Lotion με χαμομήλι, πανθενόλη και calcium pantothenate διεγείρει τη δραστηριότητα των ινοβλαστών.

DUST C1

Χάλκινο Βραβείο: Dust+Cream, Wake Up & Smooth Up Foundation

Η υψηλή κάλυψη με μεταξένια αίσθηση και η ανάλαφρη υφή αποτελούν τα μεγάλα ατού του WAKE UP & Smooth Up Foundation από την Dust+Cream.

Όσον αφορά τη βάση μακιγιάζ, όλες οι γυναίκες ψάχνουν μία σύνθεση που μπορεί να εξασφαλίσει υψηλή κάλυψη στις ατέλειες. Να προσφέρει μεταξένια και ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα τους. Αυτόν τον ιδανικό συνδυασμό πετυχαίνει η βάση μακιγιάζ WAKE UP & Smooth Up της DUST+CREAM. Με ένα matte velvet φινίρισμα που έχει μεγάλη διάρκεια χάρη στην oil-free σύνθεσή του. Η κάλυψή του, που χτίζεται από μέτρια έως υψηλή, γεμίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις γραμμές, δημιουργώντας τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ.

Παράλληλα, η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με συστατικά που έχουν αντιοξειδωτικές, αντι-μικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Όπως aloe vera, εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά, κραμβέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και εκχύλισμα φύλλων δενδρολίβανου. Συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα και της χαρίζουν ένα φυσικά ενυδατωμένο τελείωμα. Αυτή η ανάλαφρη σύνθεση, εκτός του ότι φτάνει το 95% σε συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες, αδιάβροχη και πολύ ανθεκτική στον ιδρώτα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της