Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πιο όμορφη σε 7 μέρες, γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ

Με ΑΥΤΟ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ομορφιάς!  


Κέλλυ Νόβακ

Αρκεί να κάνεις και κάτι διαφορετικό κάθε ημέρα της εβδομάδας για βελτιώσεις την εσωτερική και εξωτερική εικόνα σου. Τι περιλαμβάνει το 7ήμερο πρόγραμμα; Σου λέω παρακάτω!

Μέρα #1: Ενίσχυσε την ελαστικότητα και την ποιότητα του δέρματός σου με ένα συμπλήρωμα ομορφιάς, για λαμπερό και φρέσκο δέρμα.

Μέρα #2: Πιες πολύ νερό για να διατηρήσεις το δέρμα σου σούπερ ενυδατωμένο. Tip: Για να το πετύχεις αυτό, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα μπουκαλάκι νερό. Πρέπει να καταναλώνεις πάνω από 10 ποτήρια νερό την ημέρα, ειδικά το καλοκαίρι.

Μέρα #3: Πότε, μα ποτέ μην παραλείπες την απολέπιση του προσώπου σου. Με όλους τους ρύπους του περιβάλλοντος να βρίσκουν «σπίτι» στο δέρμα σου, είναι σημαντικό να κάνεις scrub τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Μέρα #4: Το ίδιο ισχύει και με τον καθαρισμό/μάσκα προσώπου.

Μέρα #5: Ενίσχυσε τον οργανισμό σου με βιταμίνες. Βιταμίνες όπως οι E, B12 και η C θα κάνουν το δέρμα και τα μαλλιά σου πιο δυνατά.

Μέρα #6: Αφού κάνεις scrub και μάσκες ομορφιάς, φρόντισε το δέρμα σου ακόμα περισσότερο, εφαρμόζοντας ένα προϊόν ομορφιάς που περιέχει γάλα. Εάν δεν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο στην αγορά, αρκεί να πίνεις 3-4 φορές την εβδομάδα από ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου.

Μέρα #7: Η ομορφιά προέρχεται κυρίως εκ των έσω, οπότε μην ξεχνάς να χαλαρώνεις. Καλόμαθε τον εαυτό σου, κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ ή αφρόλουτρο, μια φορά την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department