Πιο όμορφη σε 7 μέρες, γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ - AllYou.gr

Search

Πιο όμορφη σε 7 μέρες, γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ

Με ΑΥΤΟ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ομορφιάς!  

02 Ιουλίου 2016

Αρκεί να κάνεις και κάτι διαφορετικό κάθε ημέρα της εβδομάδας για βελτιώσεις την εσωτερική και εξωτερική εικόνα σου. Τι περιλαμβάνει το 7ήμερο πρόγραμμα; Σου λέω παρακάτω!

Μέρα #1: Ενίσχυσε την ελαστικότητα και την ποιότητα του δέρματός σου με ένα συμπλήρωμα ομορφιάς, για λαμπερό και φρέσκο δέρμα.

Μέρα #2: Πιες πολύ νερό για να διατηρήσεις το δέρμα σου σούπερ ενυδατωμένο. Tip: Για να το πετύχεις αυτό, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα μπουκαλάκι νερό. Πρέπει να καταναλώνεις πάνω από 10 ποτήρια νερό την ημέρα, ειδικά το καλοκαίρι.

Μέρα #3: Πότε, μα ποτέ μην παραλείπες την απολέπιση του προσώπου σου. Με όλους τους ρύπους του περιβάλλοντος να βρίσκουν «σπίτι» στο δέρμα σου, είναι σημαντικό να κάνεις scrub τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Μέρα #4: Το ίδιο ισχύει και με τον καθαρισμό/μάσκα προσώπου.

Μέρα #5: Ενίσχυσε τον οργανισμό σου με βιταμίνες. Βιταμίνες όπως οι E, B12 και η C θα κάνουν το δέρμα και τα μαλλιά σου πιο δυνατά.

Μέρα #6: Αφού κάνεις scrub και μάσκες ομορφιάς, φρόντισε το δέρμα σου ακόμα περισσότερο, εφαρμόζοντας ένα προϊόν ομορφιάς που περιέχει γάλα. Εάν δεν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο στην αγορά, αρκεί να πίνεις 3-4 φορές την εβδομάδα από ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου.

Μέρα #7: Η ομορφιά προέρχεται κυρίως εκ των έσω, οπότε μην ξεχνάς να χαλαρώνεις. Καλόμαθε τον εαυτό σου, κάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ ή αφρόλουτρο, μια φορά την εβδομάδα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!