Αυτή η μάσκα από φυτικό άνθρακα θα γίνει η αγαπημένη σου - AllYou.gr

Search

Αυτή η μάσκα από φυτικό άνθρακα θα γίνει η αγαπημένη σου

Πες αντίο στους πόρους της μύτης σου!

16 Δεκεμβρίου 2016

Ο φυτικός άνθρακας είναι ένα μικρό θαυματουργό υλικό για την επιδερμίδα μας. Χρησιμοποιώντας τον στην μορφή μιας μάσκας ομορφιάς, μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα μας. Προσωπικά, λατρεύω να τον χρησιμοποιώ όταν θέλω να ξεφορτωθώ τα ανεπιθύμητα μαυράκια και πόρους που μαζεύονται γύρω από την μύτη μου.

Η πιο οικονομική λύση που έχω ανακαλύψει τελευταία είναι η παρακάτω diy μάσκα για ακριβώς αυτή την περιοχή. Περιέχει φυτικό άνθρακα που καθαρίζει σε βάθος αλλά και κόλλα έτσι ώστε να μπορεί η μάσκα να αφαιρεθεί εύκολα. Φυσικά και σου προτείνω να επιλέξεις μια φυτική κόλλα ή μια χωρίς χρωστικές ουσίες. Παρόλα αυτά, επειδή η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις από την κόλλα, δεν είναι μεγάλη μπορείς να βάλεις και μια του εμπορίου.

Για τα strips από άνθρακα θα χρειαστείς:

Φυτικό άνθρακα (σε μορφή χαπιού ή κάψουλας)

1 κ.σ φυτική κόλλα

 

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ και λιώσε μερικά χαπάκια φυτικού άνθρακα. Πρόσθεσε την κόλλα και ανακάτεψε καλά. Αμέσως άπλωσε την μάσκα στα σημεία που υπάρχει ανάγκη (μύτη, πηγούνι, κούτελο) και άφησε μέχρι να στεγνώσει τελείως. Αφαίρεσε «ξεφλουδίζοντας» την μάσκα από μια γωνία. Εάν έχεις περισσέψει μάσκα στο πρόσωπο αφαίρεσε ξεπλένοντας με ζεστό νερό. Ολοκλήρωσε ενυδατώνοντας το πρόσωπο με κρέμα προσώπου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης