Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με αυτό το scrub από καφέ - AllYou.gr

Search

Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με αυτό το scrub από καφέ

Bye, bye old friend.

13 Μαϊου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κυτταρίτιδα; Ακόμη, κι αν πιστεύεις ότι όλα τα μοντέλα δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, κάνεις λάθος. Όλες οι γυναίκες έχουμε! Όλες! Απλά άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο.

Τα κακά νέα είναι τα εξής: η κυτταρίτιδα δεν φεύγει ποτέ. Τα καλά νέα όμως είναι ότι μπορείς να την μειώσεις πολύ, με λίγη προσπάθεια!

Υπάρχει ένα συστατικό το οποίο βοηθάει πολύ στην μείωσή της: o καφές. Οι ιδιότητες του καφέ βοηθούν να εξαλείψουμε την όψη της κυτταρίτιδας από το σώμα μας κατά πολύ, ειδικά αν συνδυαστεί με το λάδι καρύδας το δέρμα θα παραμείνει ενυδατωμένο και σούπερ μαλακό!

Εγώ, έψαξα λοιπόν, και βρήκα για εσένα (ΟΚ, και για εμένα…) ένα diy scrub από καφέ το οποίο θα τα καταφέρει όλα αυτά! Είναι πανεύκολο να το φτιάξεις, ενώ τα αποτελέσματα που θα δεις με τον καιρό, εντυπωσιακά!

Υλικά

1 φλιτζάνι κόκκους καφέ

½ του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη

1 φλιτζάνι λάδι καρύδας

Εκτέλεση: Ανακάτεψε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί. Αφού βγεις από το ντους, κάνε μασάζ σε όλο το σώμα με το scrub, όσο ακόμα το δέρμα είναι νωπό, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στα σημεία που έχεις περισσότερο ανάγκη για 60 δευτερόλεπτα. Έπειτα, ξέπλυνε με ζεστό νερό.

Επανέλαβε την διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον 1-2 μήνες.

Κεντρική φωτό: Instagram @thewhitechestnutΑκολούθησε το allyou στο Instagram!