Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου - AllYou.gr

Search

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου

Βάλε λάδι. 

13 Φεβρουαρίου 2015

Όσο κι αν μου αρέσει να κυκλοφορώ περιποιημένη από το πρωί έως και το βράδυ και παράλληλα να σας προτείνω τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα, ότι χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο για ένα σωστό καθαρισμό και να τον αντιμετωπίσεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Παρόλα αυτά, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρησιμοποιούσα απλώς ένα κοινό σαπούνι καθαρισμού και έπειτα εφάρμοζα μια ενυδατική. Η όλη φιλοσοφία μου, όμως, άλλαξε. Αναρωτιέσαι το γιατί; Διάβασε παρακάτω και μάθε τι ανακάλυψα!

Η βασική διαφορά ανάμεσα σε ένα λάδι καθαρισμού και ένα κοινό cleanser προσώπου είναι ότι, το λάδι είναι γενικότερα σχεδιασμένο για να απομακρύνει το μακιγιάζ και να καθαρίζει το δέρμα (και τους πόρους) σε βάθος. Η μέθοδος αυτή εξισορροπεί την επιδερμίδα και την αφήνει λεία και απαλή σα βελούδο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε φυσικό λάδι, όπως για παράδειγμα καστορέλαιο ή σταφυλέλαιο που θεωρούνται στυπτικά, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο ή λάδι jojoba που είναι ενυδατικά.

Κάνε ντεμακιγιάζ με τον εξής τρόπο:

• Βάλε στην παλάμη σου ποσότητα λαδιού της επιλογής σου, πατώντας την αντλία του μπουκαλιού το πολύ 3 φορές.

• Άπλωσε το έλαιο στο πρόσωπο, με κυκλικές κινήσεις και το makeup θα αρχίσει να διαλύεται.

• Βρέξε ελάχιστα τα χέρια σου, με χλιαρό νερό και συνέχισε με το ελαφρύ μασάζ. Τα προϊόντα θα ανακατευτούν, παίρνοντας τη μορφή γαλακτώματος.

• Ξέπλυνε το πρόσωπο με άφθονο νερό και σκούπισε το με λίγο βαμβάκι. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχουν ακόμα υπολείμματα, επανέλαβε τη διαδικασία. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!