Skip to main content

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Το Allyou στηρίζει τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ

Μητέρα στον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ: "Στον Ξενώνα μαθαίνεις να είσαι δυνατός και να παλεύεις. Μαθαίνεις ν' αγαπάς".



Το Allyou σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ φιλοξενεί προσωπικές ιστορίες παιδιών, εφήβων αλλά και ειδικών, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με στόχο τη νίκη.

 

"Κάποτε πίστευα πως ο πόνος είναι κάτι πολύ προσωπικό και πως μόνος σου ξεκαθαρίζεις τους λογαριασμούς μαζί του. Όταν όμως βρέθηκα μέσα σ’ αυτή τη ζεστή φωλιά, καλούμενη να δώσω εγώ και η οικογένειά μου μια δύσκολη μάχη, κατάλαβα πως δεν είναι έτσι.

Κατάλαβα πως ακόμη και στη μεγαλύτερη έρημο υπάρχει μια όαση και για κάθε θαλασσοτσακισμένο καράβι υπάρχει πάντα ένα λιμάνι.

Αυτό ήταν για μας ο ξενώνας “ΕΛΠΙΔΑ”. Μια όαση για τις ψυχές μας, που τόσο είχαν πληγωθεί, ένα λιμάνι για τις ζωές μας τις τόσο ταλαιπωρημένες…

Όταν ταξίδευα, για να σας βρω, το φως είχε χαθεί γύρω μου και μέσα μου. Με έπνιγε ένα βαθύ σκοτάδι φόβου και αγωνίας για το παιδί μου και το μοιραίο σαν ενδεχόμενο στοίχειωνε το μυαλό και την ψυχή μου.

Όμως, τα κομμάτια της ψυχής μου τα μαζέψατε εσείς, όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά.

Μας αγκαλιάσατε και μας προσφέρατε ένα σπιτικό, για να κουρνιάσει ο πόνος μας. Και εκείνος μαλάκωσε.

Η ζωή των δικών μας παιδιών δεν χαρίστηκε. Κερδήθηκε. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, εδώ μέσα. Κοντά σας, δίπλα σας!

Γιατί στον Ξενώνα μαθαίνεις πως δεν είσαι μόνος απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο εχθρό. Μαθαίνεις να παραμένεις ζωντανός. Μαθαίνεις να είσαι δυνατός και να παλεύεις όλο και παραπάνω, να βλέπεις τη ζωή από άλλη σκοπιά. Μαθαίνεις να αγαπάς.

Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Γιατί όταν ένα βλέμμα καταφέρει να δώσει δύναμη και κουράγιο, όταν μια ζεστή αγκαλιά δίνεται με τόση αγάπη που μπορεί να ανακουφίσει και τον πιο μεγάλο πόνο, όταν η διάθεση για προσφορά είναι τρόπος ζωής, τότε τα «θαύματα» γίνονται καθημερινά… Ένας τέτοιος χώρος θαυμάτων είναι ο ξενώνας «Ελπίδα»".

 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις δράσεις του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ΕΛΠΙΔΑ και να συνεισφέρεις στο έργο του; Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο http://www.elpida.org/, καθώς και στα τηλέφωνα: 210-7757153, 210-7757934 και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Βραβείο "Nelson Mandela" του ΟΗΕ

 

Η ύψιστη τιμή για την ανθρωπιστική προσφορά,  απονεμήθηκε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Mια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

 

Ανοιξαν το Ιδρυμα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και η "Ελπίδα"

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα Μ. Βαρδινογιάννη με αφορμή την πανδημία

 

Ο  καθένας μας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department