Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Κόντρα στο... autumntime sadness, απόψε παρτάρουμε!

Σήμερα Παρασκευή, η Κέλλυ καταπολεμά την (μετα)καλοκαιρινή μελαγχολία, διοργανώνοντας το απόλυτο πάρτι της νέας σεζόν.


Κέλλυ Νόβακ

Αν είσαι και εσύ σαν εμένα, τότε σίγουρα θα έχεις... “autumntime sadness” -παραφράζοντας την γνωστή και πολυαγαπημένη επιτυχία της Lana del Rey. Και ναι, είμαι πεπεισμένη ότι αυτός είναι και ο «επιστημονικός» όρος, για αυτό που μου/σου συμβαίνει.

Έπειτα λοιπόν από 10, 15, 20 –όσες και αν είναι- ημέρες διακοπών, η επιστροφή είναι δύσκολη. Κι αυτό γιατί, προσωπικά, στις διακοπές δεν είμαι μόνο πιο χαλαρή αλλά βρίσκομαι και σε απόλυτη αρμονία με τον εαυτό μου. Παρόλα αυτά, έχω σκοπό -νιώθοντας μεγαλύτερη αίσθηση ωριμότητας, να επιστρέψω στην «πραγματική» καθημερινότητά μου πιο… ολοκληρωμένη και -όπως σου είπα παραπάνω- πιο εναρμονισμένη. 

Για να το καταφέρω, το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζομαι αυτή την στιγμή είναι να περιτριγυρίζομαι από τους αγαπημένους μου φίλους. Είτε με αυτούς που περάσαμε μαζί τις διακοπές μας, είτε με αυτούς που νοστάλγησα κατά την διάρκειά τους. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τους μαζέψω όλους μαζί, για ένα «επικ» πάρτι επιστροφής. Κάτι που θα μας θυμίσει όχι μόνο τα γλέντια που μπορεί να κάναμε πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά κυρίως τη μεγαλύτερη αλήθεια: ότι όπου και να βρίσκεται κανείς, το παν είναι η παρέα. Ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να το κάνουμε αυτό λοιπόν, είναι να νοικιάσουμε ένα χώρο μέσω του site Airbnb. Και εξηγώ: Μέσω του Airbnb όπου μπορείς να ενοικιάσεις καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Θα βρούμε, λοιπόν, τον κατάλληλο χώρο για να περάσουμε εκεί το πρώτο μας Παρασκευόβραδο. Το site σου προσφέρει πολλές επιλογές και για events σαν αυτά και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, μπορεί κανείς να βρει τον κατάλληλο χώρο για την εκάστοτε περίσταση. 

Με την ανεβασμένη ήδη διάθεση λόγω του επερχόμενου πάρτι, θα χρειαστώ και το ανάλογο outfit. Επειδή τα οικονομικά μου είναι λίγο περιορισμένα –και ποιος δεν ξόδεψε κάτι παραπάνω στις διακοπές του;- θα πάω στο μαγαζί που μου προσφέρει οικονομικές επιλογές αλλά και fashion forward ρούχα. Το brand Mango, ακολουθεί πιστά τις τάσεις της κάθε εποχής και το αποτέλεσμα είναι fashionable ρούχα, καλή ποιότητα και φυσικά καλές τιμές. Σήμερα λέω να επιλέξω –μέσα από το ενημερωμένο e-shop του- μια από τις ολόσωμες φόρμες του brand, οι οποίες μοναδικό σκοπό έχουν να… γυρίσουν κεφάλια. Εγώ, όντας ακόμα σε καλοκαιρινό mood, θα επιλέξω αυτήν με το λευκό floral τύπωμα. 

 

voltastinpoli_mango.jpg

 

Έχοντας λοιπόν καλύψει όλες τις ενδυματολογικές μου ανάγκες, μπορώ επιτέλους να αφεθώ σε αυτή την γλυκιά μελαγχολία της επιστροφής, αλλά μόνο για λίγες ώρες. Γιατί το βράδυ, έχοντας όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα γύρω μου, ξέρω ότι μπορώ να υποδεχτώ το φθινόπωρο και οποιαδήποτε εποχή, με απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Care to join me?

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα