Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σήμερα, φοράω το (bowler) καπελάκι μου και φεύγω (για Ασία)!

Η Κέλλυ κλείνει την εβδομάδα με ψώνια, φαγητό και (πολύ) χορό! 


Κέλλυ Νόβακ

Φίλη μου, ξεκίνησα την αντίστροφη μέτρηση! Ελπίζω και εσύ! Και φυσικά θα το γιορτάσω! Παρασκευή είναι εξάλλου, γίνεται να κάνω κάτι διαφορετικό; Και είναι και καλοκαίρι οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνω μέσα. Αρκετά "κλείστηκα" όλη την εβδομάδα. Φυσικά, λόγω της ημέρας (που έλεγε και ο αείμνηστος Αντωνάκης aka Γιώργος Κωνσταντίνου στην ταινία “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, με την Μάρω Κοντού) θέλω να δείχνω fabulous! Και λίγο που είναι ακόμη εκπτώσεις, λίγο που έχω παρτάκι το βράδυ, λίγο η καταναλωτική μου μανία και δεν χρειάζομαι επιπλέον "δικαιολογίες" για να ξεκινήσω την μέρα μου με ψώνια.

Αλλά επειδή είμαι προνοητικό κορίτσι, έχω ήδη φροντίσει 1-2 μερούλες πριν για τις αγορές μου (άλλωστε, σιγά μην βγω στο... λάλαρο μεσημεριάτικα και στα μαγαζιά για να ψωνίσω, ενώ ξέρω πολύ καλά ότι μπορώ να το κάνω και από την άνεση του καναπέ μου και την δροσιά του σπιτιού μου)! Έτσι, λοιπόν, προχθές μπήκα στο e-shop www.buldoza.gr και αγόρασα ένα καταπληκτικό, μίνι, lace φόρεμα του brand Danity, το οποίο ταιριάζει άψογα για το βραδινό πάρτι και ακόμη πιο άψογα με το…. bowler καπελάκι που θα «φορέσω» αργότερα το βράδυ! Το Buldoza μετράει ήδη μερικά χρόνια στον χώρο των online ελληνικών καταστημάτων και μπορώ να καταλάβω γιατί. Είναι τρομερά ενημερωμένο ως προς τα brands (ελληνικά και ξένα) που διαθέτει. Έτσι, λοιπόν, δεν θα στερηθώ το ψαγμένο μου ξενόφερτο brand που τα ρούχα του συνήθως βρίσκω σε ξένα e-shops, αλλά και θα είμαι σίγουρη ότι θα τα αγοράσω σε πολύ καλές τιμές.

Αφού προετοιμάστηκα ενδυματολογικά, πρέπει να το κάνω και γαστρονομικά. Δεν ξέρω αν σου το έχω πει, αλλά είμαι μεγάλη φαν της ασιατικής κουζίνας και πρόσφατα, σαν πιστή νεοσμυρνιώτισσα, ανακάλυψα στα... λημέρια μου ένα νέο, καταπληκτικό ασιατικό εστιατόριο. Το Mr.Dim (Κράτητος 9 & Ευρυδάμαντος 59) είναι μια ευχάριστη προσθήκη στην λίστα των hip και μοντέρνων πολυασιατικών εστιατορίων στην Αθήνα, το οποίο όμως ξεχωρίζει σε κάτι πολύ βασικό (για εμένα τουλάχιστον): Δεν παραλείπει την καλή ποιότητα της πρώτης ύλης του, ενώ οι τιμές του είναι πραγματικά πολύ καλές για το είδος του φαγητού που προσφέρει. Και τι προσφέρει; Τρομερά noodles όπως αυτά με χοιρινό, λαχανικά και μανιτάρια shitake ή τα ιδιαίτερα και πεντανόστιμα burger του σε ψωμάκι ατμού με μοσχάρι, κινέζικο λάχανο, wasabi και καυτερή μαγιονέζα. Φυσικά, την δίψα και την… κάψα μου (από το burger κυρίως), έχω σκοπό να σβήσω με μια γευστικότατη ιαπωνική μπύρα.

Χορτασμένη τόσο που φοβάμαι ότι θα πεταχτεί κανένα κουμπί από το καταπληκτικό, γαλάζιο παστέλ φόρεμά μου, είναι ώρα να κάψω και τίποτα. Και φυσικά πάρτι των Chapeau Noir χωρίς χορό δεν υπάρχει, οπότε έχω βάλει και σήμερα τα dancing shoes μου και το bowler καπελάκι μου (το logo των Chapeau Noir είναι το bowler καπέλο, εμπνευσμένο από αυτό που φορούσε ο Malcolm McDowell στο Κουρδιστό Πορτοκάλι) και έφυγα για Περιστέρι στο Intro Athens (Κώστα Βάρναλη 30). Εκεί παίζουν σήμερα τα παιδιά. Και λέω «παιδιά» γιατί -αν και ενήλικες- έχουν παιδική ψυχή, γεγονός που σου διασφαλίζει πώς σε ό,τι κι αν οργανώνουν θα διασκεδάσεις κι εσύ σαν παιδί! Σε αυτό σίγουρα θα συμβάλλουν και οι μουσικές, brit pop, επιλογές των Τζόν Ατζόν και George Common.

Περισσότερα για το event, μπες εδώ.

Σου είπα ότι απόψε θα (τα) περάσουμε... φίνα; Come join me! 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department