Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ ανακατεύει κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, μπλε
Σήμερα θα βάλω όλα τα χρώματα μαζί, να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε πίσω του το απέραντο γαλάζιο των διακοπών. Θα τα βρω συγκεντρωμένα σε μια «κίτρινη» συνοικία, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα οργανώνει δείπνο για δύο
Προσπαθώ να προλάβω τα ακραία καιρικά φαινόμενα της σχέσης μου και αυτό απαιτεί διάθεση και οργάνωση. Για αυτό κι εγώ φρόντισα σήμερα η μικρή να κοιμηθεί στη γιαγιά της και οι μεγάλοι να βγουν έξω. Κάπου ωραία, κάπου με θάλασσα για να κρατήσουμε λίγο καλοκαίρι ακόμα, κάπου με καλό φαγητό, ρομαντικά. Γιατί και τον ρομαντισμό μπορείς να τον κρατήσεις, εάν θες.. 

*Την Τετάρτη, η Λένα αναρωτιέται αν γυρίσατε όλοι
Οι άνεμοι πέφτουν, το θερμόμετρο ανεβαίνει και ο Χάρακας μάς καλεί. Είπες "ποιος Χάρακας"; Μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Αττικής! Παίρνεις το δρόμο προς το Σούνιο και σε λίγη ώρα, πλησιάζοντας στο Λαύριο, σε περιμένει μια παραλία αμμουδερή με νερά καθαρά, σαν να είσαι σε νησί, έτοιμη να σε πάρει στην αγκαλιά της, να σε δροσίσει και να σε κάνει να νοιώσεις πως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! Βουτιά στον Χάρακα, λοιπόν, για ξεκίνημα της βόλτας μας.

*Την Πέμπτη, η Τίνα σκέφτεται την συναυλία των Last Drive
Μου ήρθε στο μυαλό ένας φίλος μου. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Πρέπει να ήταν φίλος μου όμως. Η εικόνα του είναι καθαρή. Θυμάμαι που τον περίμενα έξω από το σπίτι του. Άκουγε πολύ δυνατά Last Drive. Είχε ένα τεράστιο ρόλλεϊ στην μπροστινή τούφα για να πάρει την επιθυμητή κλίση. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα, μου λέει. Να βάλω λακ. Αυτό άκουγες, το θυμάμαι. Για σένα. Γκαραζά. Ροκαμπιλά, φίλε μου. Θα σε δω στην Τεχνόπολη; Κι αν σε δω; Θα σε ξέρω πια;

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ κατηφορίζει παραλία
Όχι πες μου. Βλέπεις τον καιρό αυτό και λες, «Καλώς ήρθες φθινόπωρο»; Εγώ όχι! Δεν το δέχομαι! Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι έχει τελειώσει το καλοκαίρι, ούτε ότι αυτός ο καιρός είναι τελείως φθινοπωρινός.

 

*Kεντρική φωτογραφία: Αleria

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!

CELEBS

Πέτρος Γαϊτάνος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα πρέπει να στεκόμαστε με σεβασμό»

Η άποψη του τραγουδιστή κι οι θρησκευτικές αντιδράσεις

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία