Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Mήπως ήρθε η ώρα να δώσουμε (πίσω);

Η Κέλλυ μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο


Κέλλυ Νόβακ

Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα. Από μικρή. Τα φωτάκια, το στολισμένο δέντρο, τα δώρα κάτω από το δέντρο… Και πολλά δώρα να μην υπήρχαν κάθε χρονιά, δεν με ένοιαζε. Αρκεί να έβλεπα το φωτισμένο δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού μου.

Δεν έχουν όλοι αυτή την δυνατότητα. Έστω και το να στολίσουν ένα δέντρο. Βασικά, σε πολλούς λείπουν ακόμα και τα βασικά. Γι’ αυτό και η σημερινή μου βόλτα δεν είναι αφιερωμένη στο που θα πάω να «τα πιώ», αλλά που θα μπορέσω να προσφέρω έστω και λίγο με τον τρόπο μου.

Είναι εγωιστικός αρκετά ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό. Το λέω ξεκάθαρα. Με κάνει και αισθάνομαι καλά. Σήμερα, θα… αισθανθώ καλά στο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Pierce (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

Στο Αμερικανικό ΚολλέγιοΕλλάδος σήμερα, πραγματοποιείται το Bazaar/Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, με θέμα «Αγάπη, το πιο ζεστό ρούχο». Η προϋπόθεση για να παρευρεθεί κανείς στην γιορτή είναι να παραδώσει κανείς στο Σχολείο τουλάχιστον ένα είδος ιματισμού (ενδύματα, κλινοσκεπάσματα κ.ά.), καινούριο ή μεταχειρισμένο (καθαρό και σε άριστη κατάσταση).

Στόχος του Κολλεγίου είναι -στο πλαίσιο της ανθρωπιάς και της αγάπης για το συνάνθρωπο- να συγκεντρώσουν είδη ρουχισμού που θα διατεθούν σε ιδρύματα ενίσχυσης και υποστήριξης ατόμων και ομάδων με οικονομικά προβλήματα.

Είναι μια φανταστική ευκαιρία αυτή λοιπόν. Να δώσεις πίσω. Ναι, μπορεί ούτε εσύ, ούτε εγώ να έχουμε πολλά να προσφέρουμε, αλλά αρκεί έστω και ένα πράγμα να δώσουμε. Μικρό-μεγάλο δεν έχει σημασία. Και ακόμη σημαντικότερο; Να το προσφέρουμε όλο τον χρόνο. Όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά όποτε μπορούμε. Βρίσκοντας οργανισμούς και ιδρύματα που στηρίζουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μπορούμε όλο το χρόνο να προσφέρουμε κάτι. Αυτό λέω να γίνει το New Year’s Resolution μου. Τι λες; Join me?

Κεντρική φωτό: Instagram @marzena.marideko

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department