Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου με την Ομάδα ΒΟΟΚTOPIA 6-8/10

Έκθεση βιβλίου, παρουσιάσεις, εργαστήρια και εκπλήξεις στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!



Οι εκδόσεις Φουρφούρι συμμετέχουν στο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου που διοργανώνει η Ομάδα BOOKTOPIA στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ σας περιμένουμε με επιλεγμένα βιβλία μας στο Aίθριο της Δημοτικής Αγοράς, με μουσική, μπαλόνια και εκπλήξεις!

Επίσης, έχουμε ετοιμάσει απίθανα εργαστήρια και πρωτότυπες παρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους, που περιλαμβάνουν αναγνώσεις μετά μουσικής, μαθήματα καλλιγραφίας, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, ζωγραφική, κατασκευές και πολλά άλλα!

Ακόμη, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα γίνονται διαγωνισμοί στους λογαριασμούς μας στα social media με κληρώσεις και δώρα. Οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Facebook https://www.facebook.com/fourfoyri/
Instagram https://www.instagram.com/fourfouri_pbl/
TikTok //www.tiktok.com/@fourfoyri">https://www.tiktok.com/@fourfoyri

Χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι το Childit.gr

Πρόγραμμα εργαστηρίων και εκδηλώσεων
Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Creative Lab 2

11:30 Ο Δημήτρης Μπασλάμ στην Κυψέλη – Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός

Ο αγαπημένος συγγραφέας και μουσικός παρουσιάζει με μια κιθάρα τους ήρωες των βιβλίων του, τον Γαργαλητή, τον Άγησίλαγο και την Μάικο

12:30 «Μαρία Κάλλας - Ζώντας μόνο για την τέχνη» - Εκδόσεις Πατάκη

Η συγγραφέας Δέσποινα Σουγιούλ και η εικονογράφος Χριστίνα Δημητρά παρουσιάζουν το ομώνυμο βιβλίο. Μουσικοκινητικές δράσεις, εικαστικά παιχνίδια και κουκλοθέατρο για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

14:00 «Η στιγμούλα και ο Γραμμούλης»
Εκδόσεις Φουρφούρι

Τι μπορείς να φτιάξεις με στιγμούλες, γραμμές και μπόλικη φαντασία; Με αφορμή το βιβλίο «Η Στιγμούλα και ο Γραμμούλης», οι νηπιαγωγοί Νίκη Κοκκινοπλίτη και Αναστασία Καραγιάννη, μέλη της παιδαγωγικής ομάδας «Το Σκασιαρχείο» παρουσιάζουν ένα εργαστήριο δημιουργικότητας και φαντασίας για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

 

16:00 Εργαστήριο καλλιγραφίας για μικρούς και μεγάλους (10 ετών +++)

Η εικαστικός καλλιγράφος Μαρία Γεννιτσαρίου μας μυεί στο μαγικό κόσμο της καλλιγραφίας: Οι Ελληνικές γραφές. Ρούνοι, καλάμια, καλαμάρια, αόρατες γραφές και άλλα παράξενα που κρύβουν τα ελληνικά γράμματα.

17:00 Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Το βιβλιοπωλείο «Ψυχολογείν» και η Καγκοπούλου Κιναύ Ανθή μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και να φτιάξουμε το δικό μας ζωάκι.

18:00 «Ήταν κάποτε το τίποτα…» - Εκδόσεις Φουρφούρι

Τι συμβαίνει όταν το τίποτα, όλο ζητάει να βρει κάτι; Ένα ατελείωτο παιχνίδι λέξεων και αντιθέσεων σε μια διαφορετική προσέγγιση της ύπαρξης. Μια διαδραστική παρουσίαση, για μικρά και μεγάλα παιδιά, από την Ομάδα Φι.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού