Skip to main content

ΜΟΔΑ

4 essentials για να καταπολεμήσεις τον κρύο καιρό με στιλ

Έτσι θα είσαι και ζεστή και stylish!


Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα είσαι και ζεστή και stylish!

Κρυώνεις πολύ τον τελευταίο καιρό; Και εγώ! Αν σε έχει πιάσει πανικός για το τι πρέπει να φορέσεις με αυτό τον κρύο καιρό, τότε σου δίνω εγώ την λύση! Γιατί τα παρακάτω ρούχα είναι τα essentials που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου αυτή την περίοδο και τα οποία όμως θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και άκρως σύγχρονη και μοντέρνα!

 

#1. Layers: Τα layers τα αγαπάμε ούτως ή άλλως γιατί προσδίδουν πόντους στο στιλ μας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι άκρως χρηστικά. Φόρεσε ένα πουκάμισο κάτω από ένα πουλόβερ, είτε ένα γούνινο γιλέκο πάνω από το δερμάτινο μπουφάν σου και δημιούργησε ευφάνταστα layers που θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και stylish!

4essentials-for-winter-01.jpg

 

#2. Boots, boots, boots: Αν δεν φορούσες μπότες ως τώρα, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Είτε χαμηλά μποτάκια, είτε ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο αυτά τα fashionable παπούτσια θα σε κρατήσουν σούπερ ζεστή ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες!

4essentials-for-winter-02.jpg

 

#3. Coat: Ένα κατάλληλο και ζεστό παλτό είναι το μυστικό της επιτυχίας των χειμερινών σου looks. Είναι το ΙΤ ρούχο της χρονιάς και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Βρες λοιπόν το κατάλληλο για εσένα και φρόντισε να είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό στις χαμηλές θερμοκρασίες, ύφασμα ή υλικό.

4essentials-for-winter-03.jpg

 

#4. Accessories: Φυσικά τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικότατο ρόλο στις εμφανίσεις σου γενικότερα, πόσο μάλλον τώρα τον χειμώνα. Ένα oversized κασκόλ, ένα σκουφάκι, καπέλα, ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια κτλ., όλα πρέπει να υπάρχουν στην συλλογή σου αυτή την περίοδο!

4essentials-for-winter-04.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα