Skip to main content

DO IT YOURSELF

6 ρούχα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για professional outfits που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη

Πού να επενδύσεις για να έχεις πάντα τα πιο ποιοτικά ντυσίματα στις επαγγελματικές σου στιγμές



Το ντύσιμο για επαγγελματικές περιστάσεις απαιτεί μια καλά επιμελημένη γκαρνταρόμπα που μπορεί να είναι ευέλικτη, λειτουργική και ταυτόχρονα στυλάτη. Ακολουθούν έξι βασικά ρούχα για επαγγελματικές περιστάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις, για professional outfits που σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

Κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σου

Επένδυσε σε ένα καλοφτιαγμένο κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σου, σε κλασικό χρώμα όπως μαύρο, navy, γκρι ανθρακί ακόμη και λευκό. Μπορείς να επενδύσεις τόσο στον συνδυασμό σακάκι και παντελόνι, όσο και στο σακάκι και φούστα, αρκεί αυτή να είναι στο ύψος του γονάτου και κάτω. Διάλεξε ένα υψηλής ποιότητας ύφασμα όπως μαλλί ή ένα μείγμα μαλλιού για ανθεκτικότητα και στυλάτη εμφάνιση.

Λευκό πουκάμισο ή μπλούζα με κουμπιά

Ένα καλής ποιότητας λευκό πουκάμισο ή μια μπλούζα με κουμπιά σε υφάσματα όπως το μετάξι είναι μια ευέλικτη βάση για επαγγελματικό ντύσιμο. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα κοστούμι για μια επίσημη στιγμή ή να φορεθεί με ένα παντελόνι ή μια φούστα για ένα πιο business casual σύνολο. Πειραματίσου με διαφορετικά στυλ γιακά και μήκη μανικιών για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και ευθυγραμμίζεται με τον ενδυματολογικό κώδικα του χώρου εργασίας ή της επαγγελματικής εκδήλωσης που έχεις να παρευρεθείς.

Μικρό μαύρο φόρεμα

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα στα μέτρα σου είναι απαραίτητο για επαγγελματικές περιστάσεις και μπορεί πανεύκολα να συνδυαστεί με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως ένα εμπριμέ σακάκι, ή μια μοχέρ ζακέτα. Διάλεξε κλασικές σιλουέτες με καθαρές γραμμές και minimal διακοσμητικά για μια διαχρονική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Χρωματιστό blazer

Ένα καλά ραμμένο blazer είναι ένα ευέλικτο κομμάτι layering που μπορεί να αναδείξει αμέσως το ντύσιμό σου για επαγγελματικές περιστάσεις. Διάλεξε ένα blazer σε ένα κλασικό χρώμα όπως μαύρο, navy ή μπεζ που συμπληρώνει την εμφάνισή σου, ή ένα πιο ανατρεπτικό όπως το σκούρο πράσινο και το πετρόλ.

Πολυτελές πουλόβερ

Ένα πολυτελές πουλόβερ από μαλλί, μοχέρ και άλλα σχετικά υλικά, είναι σύμμαχος μιας επαγγελματικής εμφάνισης τις μέρες που το κρύο είναι έντονο και δεν μπορείς να περιοριστείς στον συνδυασμό πουκάμισο και σακάκι. Επένδυσε σε κλασικά χρώματα, που ταιριάζουν με οτιδήποτε επιλέξεις να το συνδυάσεις.

Μάλλινο παλτό

Ένα μακρύ μάλλινο παλτό θα σε συντροφεύσει τις ημέρες με τσουχτερό κρύο, φροντίζοντας η εμφάνισή σου για τη δουλειά να παραμείνει στυλάτη. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα και αποτελεί διαχρονική επένδυση και για τις βραδινές σου εμφανίσεις που θέλεις λάμψη και στυλ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!