Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσω τα cropped jeans

Δες τώρα πώς να φορέσεις τα cropped jeans και να αναδείξεις την μεγαλύτερη τάση της σεζόν!


Κέλλυ Νόβακ

Τα cropped jeans είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Εμπνευσμένο από την μόδα της δεκαετίας του ’70, αυτό το ύφος είναι η πιο φρέσκια και chic εκδοχή στα τζιν παντελόνια.

Και παρακάτω σου προτείνω πώς να φορέσεις τα cropped jeans

1. Denim on Denim: Η πιο πιστή εκδοχή της μόδας του ’70. Συνδύασε αυτό το τζιν με ένα επίσης τζιν πουκάμισο ή μπλούζα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Ολοκλήρωσε το look με ένα funky μαντήλι γύρω από τον λαιμό.

4ways4croppedjeans_01.jpg

2. Layers: Για το απόλυτο casual look φόρεσε αυτό το jeans με layers. Είτε με ένα πουκάμισο και ένα πουλόβερ από πάνω, είτε με ένα ζιβάγκο και ένα cami τοπ, με αυτό το στιλ όχι μόνο θα είσαι stylish, αλλά θα σε κρατάει και ζεστή τον χειμώνα!

4ways4croppedjeans_02.jpg

3. Business: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις τα cropped jeans και στο γραφείο; Με μια χαλαρή πουκαμίσα και ένα tailored σακάκι, θα αποκτήσεις το απόλυτο office look.

4ways4croppedjeans_03.jpg

4. Colors: Δώσε χρώμα στο outfit αλλά και την ζωή σου, αναδεικνύοντας αυτό το τζιν παντελόνι με ρούχα και αξεσουάρ με bold χρώματα. Μην φοβηθείς ακόμα και να παίξεις με μοτίβα που διαθέτουν διαφορετικά χρώματα μαζί.

4ways4croppedjeans_04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department