Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; ΑΥΤΕΣ είναι οι 4 τάσεις για το 2016 - AllYou.gr

Search

Ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; ΑΥΤΕΣ είναι οι 4 τάσεις για το 2016

Για να είσαι μοντέρνα ΚΑΙ την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου!

04 Απριλίου 2016

Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι από τις καλύτερες περιόδους για να παντρευτεί κανείς -ειδικά εάν ζεις στην Ελλάδα. Οπουδήποτε όμως και αν βρίσκεσαι, οι τάσεις για φέτος είναι... universal. Κοίταξε, επειδή γενικά θεωρώ ότι την ημέρα του γάμου σου δεν πρέπει να είσαι ιδιαίτερα τολμηρή (να θυμάσαι ότι θα κοιτάς αυτές τις φωτογραφίες μια ζωή) και γενικά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μια διαχρονικότητα στην εμφάνισή σου, οι παρακάτω τάσεις υπηρετούν αυτό ακριβώς. 

Πάμε να τις δούμε!

1. Κοντό Μανίκι: Ενώ μέχρι τώρα υπήρχε η τάση στα νυφικά φορέματα το μανίκι να είναι ¾, τώρα αυτό φαίνεται να… κονταίνει αρκετά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και καλύτερη εφαρμογή του φορέματος. 

4bridaltrends2016-01.jpg

2. Layers: Ενώ μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τα layers σε φουντωτά και πιο ρομαντικά φορέματα, τώρα αυτά βρίσκονται παντού. Ακόμα και σε ίσιες γραμμές φορεμάτων. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αριστοκρατικό.

4bridaltrends2016-02.jpg

3. Ντεκολτέ: Μπορεί να μην είμαι φαν των υπερβολικά αποκαλυπτικών ρούχων, ιδιαιτέρως την ημέρα του γάμου, όμως η τάση αυτή έχει μια μοναδική κομψότητα. Το βαθύ V ντεκολτέ, είναι κάπως αποκαλυπτικό, αλλά και αυστηρό και "συγκροτημένο" ταυτόχρονα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά «λειτουργεί».

4bridaltrends2016-03.jpg

4. Suit Up: Τα φορέματα και οι πομπώδης τουαλέτες δεν είναι για όλες, γι’ αυτό και οι σχεδιαστές βρήκαν την λύση: Ένα ολόλευκο κοστούμι είναι η απάντηση στα καθιερωμένα νυφικά φορέματα. Έτσι, γιατί δεν παντρεύονται όλες σε εκκλησία…

4bridaltrends2016-04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης